Europa 2 - Maxximum muziky

VIDEO: Ako zvládol Samo zarecitovať Pomaranče po francúzsky pred Eiffelovkou?

Challenge týždňa je nový koncept Europy 2 a tú prvú už máme za sebou! Chalani zo Sketch Bros si navzájom vymyslia výzvu, ktorú musia splniť a ako prvý si to zlízol Samo.

Oliver si na neho pripravil poriadnu kulehu, ktorá spočiatku vyzerala ako splnený sen. Poslal ho do Francúzska, avšak s jednou podmienkou: Pred Eiffelovkou mal zarecitovať pesničku Pomaranče, avšak nie len tak, to by bolo veľmi jednoduché. Aby mu to sťažil, dal mu za úlohu naučiť sa ju po francúzsky. No a ak to nezvládne, musí skočiť nahý do fontány v Bratislave.

Samozrejme, tento scenár nikto nechcel vidieť, a tak sa Samo rozhodol, že to zvládne. Dokonca mal aj súkromnú hodinu francúzštinu, ktorá dopadla tak, ako dopadla. Oliver si to poriadne užíval a do štúdia si dokonca pozval samotných autorov pesničky, ktorí mali rozhodnúť o Samovom osude.

Sleduj, ako challenge týždňa gradovala a ako nakoniec dopadla!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Vypočuj si rannú show, teraz už aj online! Všetko, čo nestihneš live, nájdeš na podmaz.sk alebo vo svojej podcastovej aplikácii.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Tento týždeň sa to však otočilo a splniť výzvu má Oliver, ktorý má pozvať na rande 73-ročnú pani. Podarí sa mu niekoho zohnať alebo dostane košom a bude musieť plniť trest? Počúvaj rannú show so Sketch Bros každé pracovné ráno od 6:00 hod. a sleduj naše sociálne siete, nech ti nič neujde!

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach