Europa 2 - Maxximum muziky

Kuriózna situácia: Muž nechce odpustiť svojej žene za to, že si pred ním raz prdla

V šťastí i nešťastí, v zdraví a chorobe, sľubujú si ľudia pred oltárom, avšak nie všetci to zrejme myslia tak doslovne. Mladá žena sa posťažovala na útrapy, ktoré momentálne prežíva. Jej manžel, s ktorým je deväť rokov, jej nechce odpustiť po tom, ako si pred ním raz omylom prdla, informujú rôzne médiá, medzi nimi aj portál New York Post.

Vydatá žena prezradila, že jej manžel má na plyny vyhranený názor, ktorý sa nebojí vysloviť nahlas ani na verejnosti. Keď sa raz stretli aj s priateľmi v bare, jej manžel označil prdenie za nechutné, a tak sa niet čo čudovať, že po týchto slovách sa jeho manželka ovládala a snažila sa o to, aby to pred ním nevypustila. Keď však raz zaspávala, ako ona hovorí, ušlo jej a pred svojim mužom si po prvý raz prdla.

Hneď na druhé ráno sa mu ospravedlnila, no jej muž to očividne nedokáže prežiť. Jej čin označil za výsostne odporný a odvtedy, ako sa to stalo, ju vraj stále zosmiešňuje a pripomína jej tento incident. Zároveň jej povedal, že prdenie je tá najmenej ženská vec, ktorú môže žena spraviť, a to najmä vtedy, keď si uľaví pred svojím manželom.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach