Europa 2 - Maxximum muziky

Vyhraj dva celofestivalové vstupy na Colours of Ostrava!

Vyhraj dva lístky na festival Colous of Ostrava. Postni kamoša, s ktorým chceš ísť na festival vo facebookovom poste. KLIKAJ SEM!

VYŽREBUJEME AŽ DVOCH ĽUDÍ. To znamená, že v súťaži sú 4 celofestivalové vstupy. Súťažíme až do nedele. V pondelok 24.6. sleduj facebook a dozvieš sa výhercu.

​Industriálny areál Dolných Vítkovíc v Ostrave sa v júli premení na festival rozmanitosti. Od 17. do 20. júla sa bude konať multižánrový festival Colours of Ostrava. Na svoje si prídu fanúšikovia popu, r&b, tanečnej či elektronickej hudby ale aj rocku.

Osemnásty ročník festivalu Colours of Ostrava sa uskutoční od 17. do 20. júla 2019. Vystúpia napríklad The Cure, Florence + The Machine, Rag“n“Bone Man, Rosalía, MØ, ZAZ, Mogwai, Tom Walker, Mariza, John Butler Trio, Richie Hawtin Closer, Shaka Ponk, Xavier Rudd, Ólafur Arnalds, Lewis Capaldi, Kronos Quartet, Hiromi, Sons of Kemet XL, Cory Henry &The Funk Apostles, Calypso Rose, Mathias Eick, Paolo Fresu Devil Quartet, Gang of Youths, na Electronic stage napríklad TOKiMONSTA, Enrico Sangiuliano, Nicola Cruz, Emily Dust alebo David August a rada ďalších. Program na 21 scénach ponúkne cez 350 programových bodov – pri koncertoch viac ako 120 zahraničných a domácich kapiel taktiež diskusie v rámci medzinárodného fóra Meltingpot, divadlá, workshopy, filmy, výtvarné inštalácie a ďalšie sprievodné aktivity.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať