Europa 2 - Maxximum muziky

SÚŤAŽ: Zaspievaj nám a vyhraj lístky do kina na romantickú komédiu YESTERDAY. V hre sú aj lístky na koncert EDA SHEERANA!

Už od pondelka 24.júna sa budeš môcť každý deň medzi 10:00 – 13:00 v šou Michaela on air zapojiť do speváckej súťaže. Stačí, ak v danom čase začuješ skladbu od Eda Sheerana, zavoláš do štúdia na číslo02/ 48 48 48 41 alebo 02/ 48 48 48 51 a nebudeš sa hanbiť dospievať kúsok tejto skladby. Za tvoj výkon ťa odmeníme 2 lístkami do kina na romantickú hudobnú komédiu Yesterday a tričkom k tomuto filmu.

​Hráme každý jeden deň od pondelka 24.júna do piatka 28.júna. Zo všetkých výhercov nakoniec vyžrebujeme jedného, ktorý vyhrá 2 lístky na pražský koncert Eda Sheerana, ktorý sa bude konať 8.júla.

A čo ma spoločné Ed Sheeran s filmom Yesterday? No, predsa, že si v ňom zahral samého seba.

Film Yesterday, je tou pravou romantickou hudobnou komédiou, ktorou chceš naštartovať leto. Neúspešný pesničkár Jack je po záhadnej nehode jediným človekom na svete, ktorý si pamätá piesne skupiny The Beatles. A to mu konečne otvára dvere k sláve a k úspechu. Avšak, má to jeden háčik. Alebo dva? Dozviete sa v premiére filmu, ktorá bude už tento štvrtok 27.júna. Samozrejme, že pôjde o lásku 🙂

Pravidlá súťaže: Koncert Ed Sheeran

Súhlas so spracovaním údajov

Zdroj: cinemart.sk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach