Europa 2 - Maxximum muziky

Vyhraj lístky na tanečný festival B my Lake

Chceš ísť na B My Lake festival s Europou 2? Tak odpovedz správne na otázku a počkaj či ťa vyžrebujeme.

NA AKOM MIESTE SA BUDE KONAŤ FESTIVAL B MY LAKE?

Výhercov vyberieme v pondelok 5.8.2019

VÝHERCAMI SÚ: VILIAM A MIROSLAVA

Medzi 21. a 24. augustom sa uskutoční festival, ktorý vypĺňa priestor v segmente elektronickej hudby medzi festivalmi.

B my Lake festival je možné nazvať aj Meccou elektronickej hudby, ktorá sa koná každý rok v lete. Od svojho debutu v lete 2013 sa B my Lake stal jedným z najpopulárnejšíh festivalov v Maďarsku a miestom číslo 1. pre milovníkov elektronickej hudby.

Vďaka svojej popularite, nadčasovému mysleniu a vzrušujúcemu programu získal hneď v prvý rok svojej existencie cenu „Best New European Festival“ na prestížnych European Festival Awards

Počas tohto ročníka sa festival koná v dobre známych a výborne vybavených priestoroch v mestečku Zamárdi rozkladajúcom sa priamo pri brehu jazera Balaton. Ako vždy ponúkne pestrú zmes žánrov techna, tech housu, minimalu a housu, ktoré budú podporené jedinečnými vizuálnymi a zvukovými prvkami. Napriek veľkému záujmu si festival neustále zachováva svoju príjemnú atmosféru, ktorá ho spravila populárnym už od svojej prvej edície.

Počas tohto ročníka sa predstavia velikáni ako švédsky techno veľmajster stojaci za značkou Drumcode – Adam Bayer, britská djská a producentská legenda Sasha, alebo jeden z nekorunovaných kráľov techna a jeden z mála djov neustále používajúci na hranie vinyl nemec Sven Vath.

Navnaď sa na festival oficiálnym trailerom:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Pravidlá súťaže: B my lake

Súhlas so spracovaním údajov

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach