Europa 2 - Maxximum muziky

Dovolenka na Slovensku je DOBRÝ nápad! Zapoj sa do Yes or No a vyhraj pobyt v Bojniciach!

Skôr, ako začneš smútiť za letom na pláži či pri potulkách po európskych metropolách, počkaj! Zastav sa a poobzeraj okolo seba. Ruku na srdce, kedy naposledy si dovolenkoval u nás doma? Na Slovensku, ktoré nie je len Tatry sem – Tatry tam. Máme tu ohromujúce jaskyne, vodné plochy a aquapark, kúpele, hrady, zámky,… Že nevieš, kde skôr začať? Tak sa zapoj do súťaže Yes or No a vyhraj pobyt pre dve osoby v Hoteli Belassi v Bojniciach.

Každý deň od pondelka 22.6. do piatka 26.6.2020 môžeš vyhrať dennú cenu a na konci týždňa zo všetkých piatich súťažiacih, ktorí sa dovolajú v jednotlivé dni, získa jeden pobytový poukaz s polpenziou pre dve osoby na dve noci v izbe DeLuxe v hodnote 269 € v hoteli Belassi v Bojniciach + 4 vstupenky do Domu ilúzií.

BELASSI Hotel & Restaurant Bojnice sa nachádza v historickom centre Bojníc, 500 metrov od Bojnického zámku. Hotel je výnimočným miestom pre všetkých svojich hostí, či už prichádzajú za prácou, kultúrou, stráviť spoločný čas s rodinou, alebo osláviť jedinečnú životnú udalosť.

Denná cena č. 1 (pondelok): 1 x celodenný vstup pre 2 osoby do Vodného, saunového sveta a Natural Spa v Kúpeľoch Aphrodite v Rajeckých Tepliciach

Denná cena č. 2 (utorok): 2 x vstupenka do Galérie Poliankovo v Tatranskej Polianke, 2 x vstupenky na lanovku Štrbské Pleso

Denná cena č. 3 (streda): Thermalpark Dunajská Streda – celodenná vstupenka pre 5 osôb

Denná cena č. 4 (štvrtok): 2 x 5 vstupová permanentka do bazénu Dr. Čapka (vnútorný termálny bazén), 2 x 5 vstupová permanentka do bazénu GRAND (vonkajší relaxačný bazén), 2 x 30 bodová (€) poukážka na nákup wellness služieb v Kúpeľoch Trenčianske Teplice

Denná cena č. 5 (piatok): Združenie pltníkov Majere venuje 1x poukaz pre 4 osoby na splav www.pltnictvo.sk

​Stačí odpovedať na 5 jednoduchých otázok, ale POZOR – opačne, ako je správna odpoveď! Tak čo? Trúfaš si? Prihlás sa cez SMS na čísle 0905 030 090. Do textu napíš svoje meno a názov súťaže (Yes or No).

Nielen rozprávkový zámok

Ale aj národnú ZOO, Múzeum Praveku, Kúpele Bojnice, či sokoliarov si môžeš vychutnať pri dovolenke v Bojniciach, ktoré sú centrom Hornej Nitry. Ak ti je málo, obzrieť si môžeš Mysterium Bojnice, celú Hornonitriansku kotlinu ako na dlani budeš mať z vyhliadky Čajka v oblakoch. A to ešte stále nie je všetko, v blízkosti je vodný svet Sebadražie, Montyranč či golfové ihrisko a banský skanzen.


V spolupráci s SLOVAKIA TRAVEL

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Pravidlá súťaže

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach