Europa 2 - Maxximum muziky

Súťaž! Kicka a Matúš: Koľko Veselých paradajok si napchajú do úst?

Správnu šťavu letným mesiacom dodávajú zaručene aj chutné, voňavé a sladké paradajky. V šaláte, v sendviči, v burgri, alebo len tak samotné, ktoré si hodiš do úst, rozhryzneš a ich šťava ti naplní ústa a ty si šťastný. Ale zamýšľal si sa nad tým, koľko mini paradajok dokážeš dať naraz do úst? Presne túto dilemu riešia Kicka a Matúš v rannej šou Wake Up! Tak si poď s nami tipnúť, koľko Veselých paradajok sa zmestí do úst našej rannej dvojice. Každý moderátor dostane misku mini paradajok a bude ich vkladať do úst toho druhého moderátora. Tvojou úlohou bude správne odhadnúť množstvo paradajok, ktoré si navzájom „natlačia“ spoločne do úst. Súťaž trvá od pondelka 3.augusta do piatka 7.augusta. V piatok 7. augusta zverejníme nielen video z napchávania sa paradajkami, ale vyžrebujeme aj 3 z vás, ktorí dostanú skvelú výhru – vyvážime ich Veselými paradajkami! Tak vyplň formulár a si v hre o tie najchutnejšie Veselé paradajky.


Veselé paradajky, ktoré nám naozaj pripomínajú svojou chuťou naše detstvo, pestujú v piatich skleníkoch na rozlohe 25 hektárov na Žitnom ostrove. V ponuke sú cherry, kokteilové, veľké, červené, čierne, oranžové, žlté, voľné, na strapci paradajky, čiže si každý nájde to svoje.

Veselé paradajky na Žitnom ostrove môžu do seba nasať ročne až 2000 hodín slnečného žiarenia a kvalitnú žitnoostrovskú vodu. Skleníky sa vykurujú geotermálnou energiou a využíva sa jedine biologická ochrana. A samozrejme pestovateľská tradícia a láska pestovateľov k paradajke sú zárukou ozajstnej kvality. Veselé paradajky sú dostupné od konca februára až do novembra, keďže pestovatelia chcú udržať ozajstnú chuť paradajok nepoužívajú umelé svetlo.

V spolupráci s Veselá paradajka.

Zdroj: europa2.sk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach