Europa 2 - Maxximum muziky

Poď hrať v Drivetime s Andreou súťaž Bomba a vyhraj lístky na HOROR Follow Me!

Hviezda sociálnych sietí vycestuje s priateľmi do Moskvy kvôli novému obsahu pre svoj úspešný vlog. Keďže on sám a aj jeho kamaráti radi posúvajú hranice a snažia sa uspokojiť rastúci počet divákov, zapoja sa do vražednej hry plnej záhad, extrémov a nebezpečenstva. Hranica medzi skutočným životom a životom na sociálnych sieťach sa stiera, a partia kamarátov musí preto bojovať s cieľom uniknúť a prežiť.

Navnadili sme ťa?

Tak sa zapoj do súťaže Bomba v Drivetime s Andreou od pondelka 3.8. do 7.8. a vyhraj každý deň 2 lístky na horor Follow Me, ktorého obsah si si práve prečítal. Okrem lístkou na tento nervydrásajúci film môžeš vyhrať každý deň aj skupinový vstup na escape hru. Čo musíš spraviť?

Súťaž Bomba

Zahraj sa s moderátorom každý pracovný deň po 16-tej a možno práve ty získaš super ceny. Okrem vedomostí totiž potrebuješ aj poriadny kus šťastia. Tvojou úlohou je, na striedačku s moderátorom, vymyslieť čo najviac slov, ktoré sa začínajú na písmeno vyžrebované počítačom. Ale pozor! Časomiera bude vždy iná, takže ani ty ani moderátor nebudete vedieť, kedy zaznie zvuk BOMBY! Ten, komu BOMBA vybuchne, prehráva. Tak čo? Trúfaš si? Pošli sms v tvare e2(medzera) meno na číslo 6669. Cena spätnej sms je 0,20 Eur.

Pravidlá súťaže

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

V spolupráci so Cinemax

Zdroj: europa2.sk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach