Europa 2 - Maxximum muziky

Na Vianoce stačí jedna koleda – uhádni názov a vyhraj niektorú zo skvelých cien!

Vianoce. Obdobie, kedy strávime pár vzácnych chvíľ s najbližšími, ovešiame stromy a domy vianočnými svetlami, aby sme sa vyrovnali susedom, objeme sa na prasknutie skvelým jedlom a darujeme si hromadu darčekov. Jednoducho sviatky mieru a pokoja.Tento rok však budú iné, a mnohé veci, ktoré považujeme za samozrejmé, nám budú na Vianoce chýbať. Možno sú preto tieto sviatky správny čas porozmýšľať nad tým, ako málo skutočne stačí na šťastné Vianoce.

Netradičné Vianoce

Skúsme tento rok vymeniť kvantitu za kvalitu. Hoci strávime čas len s najbližšími, skúsme im skutočne venovať pozornosť. Nepečme množstvo koláčov a jedla, ktoré dojedáme ešte na Silvestra – vyberte si jeden skvelý koláč, ktorý ste vždy chceli skúsiť, a užite si jeho prípravu. A namiesto hŕby darčekov pod stromčekom sa zamyslite nad jednou dobrou vecou, ktorá bude obdarovanému slúžiť po celý rok.

Stačí jedna dobrá koleda

Aby sme vám dokázali, že jedna dobrá vec na Vianoce stačí, pripravili sme si pre vás súťaž. V týždni od 30.11. do 4.12. budeme každé ráno v rannej šou Wake Up! tipovať cez Whatsapp názov jednej známej koledy – a ak sa vám podarí ju uhádnuť, rozveselíme vám Vianoce jednou z dizajnových mašiniek od Klarstein!

A aké ceny na vás čakajú? Môžete vyhrať jedného z 5 pomocníkov:

Je niečo viac vianočné, ako spolu s rodinou sedieť pri krbe, zatiaľ čo vonku ticho padá sneh? Elektrické krby Klarstein St. Moritza Klarstein Graz vám dovolia vyčarovať si perfektnú zimnú atmosféru aj v byte či dome, a bez špiny ktorá sa s krbom bežne spája. Stačí zapojiť do elektriny, a verná imitácia skutočných plameňov spoločne s rozžeravenými uhlíkmi je na svete! A navyše môže slúžiť aj ako plnohodnotné vyhrievacie zariadenie – stačí nastaviť požadovaný výkon, a elektrický krb pridá trochu tepla počas chladnejšej noci, alebo plnohodnotne vykúri miestnosť.

Ak by ste viac ocenili pomoc v kuchyni, dávajte dobrý pozor keď sa bude súťažiť o kuchynský robot Bella Elegance! Tento výkonný pomocník so silným motorom dokáže miesiť tekuté aj tuhšie cestá, rovnako ako pomôže s vyšľahaním dokonalého snehu či šľahačky. Vďaka veľkej miske dokážete pripraviť naraz aj väčšie množstvo cesta – a navyše ju môžete prikryť krytom, takže po pečení bude vianočné upratovanie oveľa jednoduchšie.

Pečenie však nie je všetko – a dobrý pomocník pomôže aj s vyprážaním podkovičiek alebo rezňov na vianočný stôl. Klarstein VitAir Swing spraví aj z vyprážaných kúskov o niečo zdravšie jedlo, pretože namiesto rozpáleného oleja používa na vytvorenie perfektnej kôrky horúci vzduch. Navyše jedlo vo vnútri automaticky otáča, takže stačí naplniť, zapnúť, a počas vysmážania sa môžete venovať svojim blízkym.

A keď už bude všetko hotové, večera dojedená a darčeky rozbalené, môžete si spraviť jednu chvíľku pre seba. Zabaliť sa do vyhrievacej deky Dr. Wattson s novou knihou, alebo si pustiť niektorú z obľúbených rozprávok a vychutnať si vianočnú pohodu. Aj keď je trochu iná ako obyčajne, aj keď je netradičná … stále si ju môžeme vychutnávať!

Klarstein je nemecká kvalita

Poznáte dizajnové mašinky z Nemecka? Klarstein sú kvalitné domáce spotrebiče, ktoré sa vďaka svojmu modernému berlínskemu dizajnu hodia do každej domácnosti. Ak hľadáte jeden poriadny darček, ktorý poteší počas celého roka, domáci pomocníci od Klarstein môžu byť to pravé.

Okrem pomocníkov do kuchyne, ktorých ocení každý kuchár či kuchárka, na www.klarstein.sk nájdete aj tipy pre nadšencov dobrého dizajnu, milovníkov vína, a tiež veľa vychytávok, ktoré sa hodia do modernej domácnosti. V našom Darčekovači vám poradíme niečo pekné pre každého člena rodiny. Dobré darčeky nájdete na www.klarstein.sk!

Pravidlá súťaže

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Zdroj: europa2.sk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach