Europa 2 - Maxximum muziky

Vytancuj si VALENTÍNSKU výhru s DEDOLESOM v hodnote až 350 eur!

Chceš urobiť svoj Valentín veselým a unikátnym? Zapoj sa do našej valentínskej tanečnej výzvy! Pozri si video, v ktorom moderátori Láďo a Janka vytvorili originálnu tanečnú choreografiu na hit s tancujúcimi škrečkami od Dedolesa.

​Skús ich zábavnú choreografiu napodobniť, sparodovať alebo ich výkony dokonca prekonať. Nahraj svoje tanec, uverejni toto tanečné video na Dedoles hudbu do svojej Instagram storky a označ nás v ňom @e2sk. Svoje výnimočné tanečné videá môžeš postovať do svojich Insta stories od 3.2. do 10.2. V piatok 12.2. vyberieme tri finálové videá, za ktoré budú môcť hlasovať naši poslucháči na FB Europa 2 od 12.2. do 14.2. Víťaza vyhlásime v pondelok 15.2.

Určite si tento hit počul aj ty, no pusti si ho ešte raz, zapni kameru a tancuj, tancuj, nakrúcaj sa!

Netancuj vo videu sám

Valentín je najmä o láske. Preto vo videu netancuj sám. Zavolaj si na pomoc priateľa, priateľku, manžela, manželku, kamaráta, kamarátku, sestru či brata. Jednoducho niekoho, koho máš rád a bude vám to vo dvojici spolu dobre ladiť. Ten, kto vytvorí najkreatívnejšie video na tanečnú choreografiu od Láďa a Janky a pošle nám ho, vyhrá skvelú cenu od Dedolesa v hodnote až 300 eur. V prípade, že bude mať vo videu aspoň 1 produkt od Dedolesa, vyhrá cenu v hodnote až 350 eur. Pozor, na túto choreografiu vyzveme aj chalanov zo Sketch Bros – Sama a Olivera. Veríme, že nás nesklamú a zapoja sa.

Najlepšie video a traja hlasujúci budú ocenení

Skvelé ceny od Dedolesa vyhráva nielen víťazné video, ale aj traja hlasujúci. Najlepšie video odmeníme poukážkami na nákup na Dedoles v hodnote 300 eur! A POZOR! V prípade, že bude vo videu použitý aspoň 1 produkt Dedoles, získaš poukážky v hodnote až 350 eur! Troch hlasujúcich čakajú poukážky v hodnote 50 eur. Zapoj sa do valentínskej tanečnej výzvy a vytancuj si skvelé ceny!

Pre inšpiráciu si pozri aj nové video Dedolesa – tancujúcich škrečkov:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Celé pravidlá súťaže TU!

Súhlas so spracovaním osobných údajov TU

​V spolupráci s dedoles.sk

Zdroj: europa2.sk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach