Europa 2 - Maxximum muziky

Svetový pohár v Jasnej sa blíži, poď hrať o čiapky a prilbu, ktoré nosí PETRA VLHOVÁ

Najväčšie slovenské zimné stredisko Jasná v Nízkych Tatrách bude opäť hostiť svetovú ženskú elitu v zjazdovom lyžovaní. Preteky v Jasnej sú naplánované na 6. a 7. marca 2021a na programe budú opäť technické disciplíny, čiže slalom a obrovský slalom. ​Nízke Tatry tak počas tohto víkendu budú hostiť svetovú špičku zjazdárok na čele so Slovenkou Petrou Vlhovou či Američankou Mikaelou Shiffrinovou.

Ak si fanúšikom Petry Vlhovej, už dnes sa môžeš zapojiť do SMS súťaže, v ktorej môžeš vyhrať čiapku, akú nosí Petra, a na konci súťaže dokonca aj jej prilbu s podpisom. Čo preto musíš spraviť?

Počúvaj každý deň od 1.3. do 7.3. vysielanie rádia Europa2, v ktorom zaznie vždy jedna súťažná otázka (dokopy ich bude sedem) týkajúca sa Petry Vlhovej a jej skvelej lyžiarskej kariéry. Ak poznáš správnu odpoveď, pošli ju formou SMS na skrátené číslo 6660 v tvare: UNIQA (medzera) správna odpoveď „A“ alebo „B“, teda UNIQA A alebo UNIQA B. Počas dňa môžeš zaslať neobmedzený počet SMS, čím zvyšiš svoju šancu na výhru.

Každý deň trvania súťaže bude zo zaslaných SMS so správnymi odpoveďami vylosovaných 10 výhercov, ktorí získajú zimnú pletenú čiapku od Petry Vlhovej.

Všetky zaslané SMS so správnymi odpoveďami zároveň automaticky vstupujú do záverečného žrebovania o 1x lyžiarsku helmu Petry Vlhovej s jej podpisom. Žrebovanie hlavnej výhry sa uskutoční dňa 8.3.2021.

HRÁŠ AJ POMÁHAŠ

K sume vyzbieranej zo zaslaných SMS, finančne prispeje aj UNIQA (oficiálny sponzor Petry Vlhovej) a takto získanú celkovú sumu venuje neziskovej organizácii Plamienok.

Mená výhercov denných výhier ako aj meno výhercu hlavnej ceny bude zverejnené na webovej stránke www.uniqa.sk

Štatút súťaže

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Zdroj: europa2.sk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach