Europa 2 - Maxximum muziky

Poď hrať Yes or No a vyhraj veterinárne produkty AptusPet pre svojho štvornohého miláčika

Dal by si im prvé aj posledné, lebo ich láska a oddanosť sú na nezaplatenie. Či už máš doma psa alebo mačku, isto chceš, aby sa tvoji maznáčikovia mali ako v bavlnke. Aj ich však môžu potrápiť rôzne neduhy. Má tvoj pes alebo mačka STRACH z cestovania? Často trpí tráviacimi problémami? Športuješ so svojím psom a chceš mu dopriať tú najlepšiu kĺbovú výživu? Alebo sa neustále trápi s opakovanými zápalmi uší?

To naj pre psy a mačky

To všetko ti pomôžu vyriešiť veterinárne prípravky radu APTUS od fínskej farmaceutickej spoločnosti Orion Pharma! AptusPet sú produkty, ktoré tvojej chlpatej láske okamžite zlepšia pohyb, upokoja ju v stresových situáciách, zastavia nežiadúce tráviace problémy, či kvalitne vyčistia uši! Všetky produkty značky Aptus kúpiš u veterinárnych lekárov, v pet shopoch a na eshopoch.

AptusPet dokáže pomôcť s riešením najrôznejších zdravotných problémov domácich maznáčikov, kvôli ktorým sa plnia čakárne veterinárnych ordinácií, ako sú hnačka, problémy s trávením, pohybové problémy – krívanie, choroby kože (svrbenie), poruchy správania (strach), poruchy v rastu pazúrikov, choroby uší, hojenie rán, rekonvalescencia. Výrobky majú rýchly klinický účinok a sú z garantovaných viac ako 95% čistých surovín.

Navyše, teraz si môžete objednať vzorku ZDARMA – k dispozícii sú vzorky na kĺbovú výživu a žuvacie tablety na upokojenie v stresových situáciách.

Balíček s veterinárnymi prípravkami radu APTUS môžeš vyhrať aj vo vysielaní rádia Europa2. Stačí, ak sa zapojíš do súťaže YES or NO od pondelka 10.mája do piatka 14.mája. Na piatich výhercov totiž čakajú balíčky produktov AptusPet pre ich štvornohých miláčikov.

Stačí odpovedať na 5 jednoduchých otázok, ale POZOR – opačne, ako je správna odpoveď! Tak čo? Trúfaš si? Prihlás sa cez SMS na čísle 0905 030 090. Do textu napíš svoje meno a názov súťaže (Yes or No).

Pravidlá súťaže

Súhlas so spracovaním osobných údajov

V spolupráci s Aptuspet

Zdroj: europa2.sk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach