Europa 2 - Maxximum muziky

Poď hrať Yes or No a vyhraj set zubných kefiek od DATART – skutočného elektrošpecialistu!

Kľúč k zdraviu celého tela sa skrýva aj v zdravých zuboch. Ak ťa už nebaví každý mesiac kupovať obyčajné kefky, skús presedlať na tie sonické, ktoré sú dokonalým pomocníkom pre každodennú hygienu úst, ktorá bude baviť celú rodinu. Nájdeš ich aj DATART – skutočného elektrošpecialistu, ktorý znova otvoril svoje predajne. Na mieste si môžeš nielen vybrať a nakúpiť obľúbené produkty, ale aj osobne sa poradiť s elektrošpecialistom.

  • Navyše od 13.5. do 24.5. sa v DATART – skutočného elektrošpecialistu koná MAXI VÝPREDAJ a aby toho nebolo málo od 21. – 24. mája môžeš nakupovať na splátky bez navýšenia. Nestačí? Tak pri každom online nákupe nad 30 eur máš dopravu do 24. mája ZADARMO.

Pri Prémiovej DATART doprave ti zásielku privezú vo vybranom čase, pokojne aj cez víkend. Výrobok ti navyše vynesú až do bytu, nainštalujú, predvedú a ešte aj odvezú starý spotrebič. Poteší ťa aj služba SKUTOČNE RÝCHLO – tovar v DATART ti pripravia na vyzdvihnutie do parádnych 30 minút.

Ak si súťaživý, tak sa zapoj do súťaže YES or NO od pondelka 17. mája do piatka 21. 5. Na piatich výhercov totiž čaká Set zubných kefiek ETA Sonetic 3707 90010 od DATART – skutočného elektrošpecialistu.

Stačí odpovedať na 5 jednoduchých otázok, ale POZOR – opačne, ako je správna odpoveď! Tak čo? Trúfaš si? Prihlás sa cez SMS na čísle 0905 030 090. Do textu napíš svoje meno a názov súťaže (Yes or No).

Pravidlá súťaže

Súhlas so spracovaním osobných údajov

V spolupráci s DATART

Zdroj: europa2.sk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach