Europa 2 - Maxximum muziky

Poď hrať súťaž BOMBA a vyhraj nadupané MOBILY od spoločnosti Slovak Telekom!

Tento pracovný týždeň je špeciálny, v šou Sketch Bros na Europe 2 máš šancu zapojiť sa do súťaže Bomba a vyhrať špičkové mobilné telefóny Samsung Galaxy S20 a Huawei P40 Lite. Tieto skvelé ceny venovala spoločnosť Slovak Telekom, ktorá len nedávno spustila kampaň Futureproof na čele s Billie Eilish, v rámci ktorej predstavila jedinečnú webovú aplikáciu. Jej cieľom je pomôcť generácii Z v hľadaní povolania šitého na mieru na základe osobnostných predpokladov.

​Pýtaš sa, ako sa jej môže podariť nájsť to pravé povolanie, ktoré bude mladých vnútorne napĺňať a zároveň v ňom budú vynikať? Princíp je jednoduchý, táto web appka dokáže na základe jednoduchých otázok odhaliť tvoje silné stránky a vášne, ktoré nasmerujú tvoju ďalšiu orientáciu len na tie najlepšie budúce pracovné príležitosti! Vyskúšať si to môžeš i ty, webová aplikácia je dostupná online a najlepšie funguje s použitím smartfónu.

Ten teraz chytaj do ruky a posielaj správu s textom „Bomba na náš WhatsApp na číslo 0905 030 090. Ak si práve teba vyberie náš moderátor, si v hre! Súťaží sa vždy po 16:00 hod. a tvojou úlohou bude na striedačku s moderátorom vymyslieť čo najviac slov, ktoré sa začínajú na písmeno vyžrebované počítačom. Ale pozor! Časomiera bude vždy iná, takže ani ty ani moderátor nebudete vedieť, kedy zaznie zvuk BOMBY! Ten, komu BOMBA vybuchne, prehráva.

Pravidlá súťaže

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

​V spolupráci s Telekom

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach