Europa 2 - Maxximum muziky

Zapoj sa do súťaže DAJMI5 – v hre je víkendový pobyt a lístky na Medzinárodné letecké dni SIAF 2021

Pre zapojenie sa do súťaže o víkendový pobyt pre 2 osoby s plnou penziou v Hoteli Granit Smrekovica, lístky na Medzinárodné letecké dni – SIAF 2021 či 4 x nákupy v parfumériách FAnn v hodnote 100 eur ti pritom stačí tak málo!

Pošli do šou Afterparty so Šortym whatsappovú správu na číslo 0905 030 090 s číslom 5 a si v hre! Štartujeme už dnes – v pondelok 19. júla a skúšať šťastie môžeš celý pracovný týždeň.

Ak ťa Šorty vyberie a ty správne odpovieš na 5 otázok v hre DAJMI5, už onedlho si budeš môcť vychutnať skvelé výhry. Už teraz ťa môžeme potešiť správou, že každý zo súťažiacich dostane 2 lístky na najprestížnejšiu leteckú udalosť na Slovensku – na Medzinárodné letecké dni SIAF 2021, konkrétne na nedeľu 5. septembra.

To NAJ podujatie

SIAF je každoročne najprestížnejšou leteckou udalosťou, ktorá je zároveň aj najnavštevovanejším podujatím na území Slovenska.

SIAF spája a kombinuje to najlepšie z unikátnej akrobatickej, vojenskej a civilnej leteckej show, za ktorou cestuje množstvo fanúšikov a priaznivcov leteckej techniky z celej Európy.

Každé podujatie SIAF sa koná s dôrazom na ochranu bezpečnosti divákov, ako najvyššej priority. Preto sa tešíme, že sa v plnej sile spoločne uvidíme na SIAF-e, 4.- 5. septembra 2021, Letecká základňa Malacky/Kuchyňa.

  • Najnavštevovanejšie a najväčšie kultúrno-spoločenské podujatie na Slovensku
  • Najväčšia letecká show na Slovensku a jedna z najväčších v strednej Európe
  • Rešpektované a uznávané letecké podujatie v Európe
  • Kontraktačno-investičné miesto stretnutí najvýznamnejších dodávateľov v oblasti civilnej a vojenskej techniky a nových bezpečnostných a obranných technológií

​SIAF 2021 bude bohatý aj na výročia, pretože okrem svojho 10. výročia oslávi spoločne v Kuchyni aj 60. výročie talianskej akrobatickej skupiny Frecce Tricolori, takisto aj 75. výročie belgického letectva, 30. výročie slovenskej akrobatickej skupiny Biele Albatrosy, 40. výročie slovenskej akrobatickej skupiny Očovskí bačovia a v neposlednom rade aj 77. výročie SNP.

Pravidlá súťaže

Súhlas so spracovaním osobných údajov

V spolupráci so Slovenská letecká agentúra

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach