Europa 2 - Maxximum muziky

Poď hrať Yes or No a vyhraj filmový balíček k sci-fi trileru VOYAGERS: Vesmírna misia

V roku 2063 planétu Zem ničia choroby a suchá. Šancu na záchranu ľudstva vidia vedci v kolonizácii jednej zo vzdialených planét. Zo Zeme odštartuje raketa so špeciálnou misiou.

30 chlapcov a dievčat, narodených zo skúmavky, bez rodín, sú vychovávaní v izolácii vesmírnej lode a pripravujú sa na život vo vesmíre. Pravidelnými dávkami špeciálnej drogy sú zbavení všetkých pocitov a emócií.

Nikto z nich netuší, že majú pod dohľadom posádky lode v priebehu letu dospieť a splodiť potomkov. Netušia, že cesta bude trvať 86 rokov a nikto z nich nespozná svoj pôvodný domov… Napínavé však? To je v krátkosti dej sci-fi trileru Voyagers: Vesmírna misia, na ktorý môžeš ísť do kina aj ty.

Dostaneš sa k nemu, ak sa zapojíš do súťaže YES or NO od pondelka 26.júla do piatka 30.7. Na piatich výhercov čaká filmový balíček, ktorý obsahuje 2 lístky do kina kdekoľvek na Slovensku do siete kín Cinemax a ďalšie zaujímavé filmové ceny.

Stačí odpovedať na 5 jednoduchých otázok, ale POZOR – opačne, ako je správna odpoveď! Tak čo? Trúfaš si? Prihlás sa cez SMS na čísle 0905 030 090. Do textu napíš svoje meno a názov súťaže (Yes or No).

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Pravidlá súťaže

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Zdroj: europa2.sk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach