Europa 2 - Maxximum muziky

Poď hrať DAJMI5 a vyhraj STO EUR na nákup spodnej bielizne na TRENÍRKÁREŇ.SK!

Aj teba mama učila, že vždy by si mal mať na sebe čistú spodnú bielizeň, lebo nikdy nevieš, čo sa môže stať? My dodávame, že vždy by si mal mať na sebe čistú, pohodlnú a trendy spodnú bielizeň. Teraz si môžeš doplniť jej zásoby, pretože v súťaži DAJMI5 môžeš vyhrať 100-eurovú poukážku na nákup značkovej spodnej bielizne podľa tvojho gusta. Stačí zaslať do šou Afterparty so Šortym whatsappovú správu na číslo 0905 030 090 s číslom 5 a si v hre!

O 100-eurové poukážky hráme od pondelka 26. júla do piatka 30. júla.

Za 5 správnych odpovedí na jednoduché otázky ťa TRENÍRKÁREŇ.SK oblečie do značkovej spodnej bielizne podľa tvojho gusta. Tento e-shop totiž ponúka spodnú bielizeň od výmyslu sveta pre mužov i ženy. Nemôže sa stať, že by si si nič nevybral, na sklade majú viac ako 150 000 prvotriednych kúskov, ktoré sú pripravené na okamžité odoslanie. V ponuke nájdeš svetové značky ako Calvin Klein, Tommy, Hilfiger, Under Armour, Diesel, ako i rôzne slovenské a české značky.

​Tak neváhaj, otváraj WhatsApp a zapoj do súťaže DAJMI5 seba i svoju polovičku a buďte noví so spodnou bielizňou od Trenírkárne!

Pravidlá súťaže

Súhlas so spracovaním osobných údajov

V spolupráci s TRENIRKAREN.SK

Zdroj: Europa2

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach