Europa 2 - Maxximum muziky

NASTAV UŠI na maXXimum a vyhraj vstupenky na NERVO – sestry, ktoré roztancujú Bratislavu!

Keď budeš v našom vysielaní tento pracovný týždeň počuť skladbu Nervo – Hold On, chytaj mobil do ruky a volaj do nášho štúdia! Ak budeš práve ty tretí v poradí a správne si tipneš číslo od 1 do 20 ako miesto vo virtuálnom párty buse, dve vstupenky na tento parádny žúr budú tvoje!

Pozor, iba päť čísel je výherných! Tak nastav svoje uši na maXXimum a počúvaj pozorne naše vysielanie celý deň, nesprávne tipy iných súťažiacich ťa môžu posunúť bližšie k výhre. Ulož si číslo 02/48484841 alebo 02/48484851 a do mysle tento song:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

A čo ťa čaká, ak vyhráš? No predsa skvelá párty, do Bratislavy totiž mieria sestry, ktoré napísali tracky pre Davida Guettu, Kelly Rowland či Armina Van Buurena. V sobotu 2. októbra sa v hlavnom meste predstaví DJské sesterské duo Mim a Liv známe pod umeleckým menom NERVO.

Obe dámy pochádzajú z Austrálie a ich kariéra siaha do mladého veku. Svoj talent rozvíjali najprv ako songwriterky. Napísali skladby pre mená ako Pussycat Dols, Kylie Minogue či Kelly Rowland. K ich úspechu patrí aj zisk ceny Grammy, ktorú získal David Guetta za skladbu When Love Takes Over.

Nervo za mixpultom vyvolávajú šialenstvo svojou energiou, vynikajúcou interaktivitou s davom a vzácnou láskou k hudbe kamkoľvek prídu. Svedčia o tom aj vystúpenia na festivaloch ako Tomorrowland, Creamfields v UK, Balaton Sound či samotný ostrov Ibiza. Sestry Mim a Liv pravidelne cestujú na svoje show po celom svete. Vidieť ich môžete v Mexiku, Indii, Európe či v top kluboch po Amerike ako Omnia, Hakkasan, Wet Republic.

V sobotu 2. októbra sa Nervo predstaví aj v Refinery Gallery v Bratislave. Domáci line up doplní aj slovenská DJka QueenB, mladý producent Dlugosh, ktorý len nedávno vydal svoj album Reborn a ikona EDM hudby Johnny De City.

Event sa bude konať v režime OTP podľa aktuálne platného nariadenia (oranžová farba Bratislavy).Všetky potrebné info nájdeš v udalosti.

Organizáciu eventu si vzala na starosti Aldea Agency, ktorá len prednedávnom úspešne dokončila projekt s Borisom Brejchom. Samotní promotéri sú otvorení všetkým štýlom elektronickej hudby a chcú slovenskému fanúšikovi dopriať komfort, profesionalitu vo forme audio-vizuálneho zážitku.

Ak chceš, môžeš sa stať aktívnym členom Aldea clubu. Vždy ako prvý dostaneš info o nových eventoch pod touto značkou. Zároveň získaš do emailu jedinečný link na predpredaj lístkov za najlepšiu cenu a všetky potrebné novinky budeš mať expresne rýchlo. Registruj sa na TU.

Teš sa na tento hudobný zážitok!

PRAVIDLÁ SÚŤAŽE
SÚHLAS SO SPRACOVANÍM OSOBNÝCH ÚDAJOV

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach