Europa 2 - Maxximum muziky

Poď hrať Yes or No a vyhraj skvelé ceny od DATART – skutočného elektrošpecialistu!

Na Vianoce sa treba dostatočne vopred pripraviť! Ak stále premýšľaš nad tým, čím potešiť seba a svojich blízkych, skús pobrowsovať web DATARTu, kde nájdeš darčeky skutočne pre každého! Okrem širokej ponuky spotrebnej elektroniky, tu môžeš nakúpiť aj darčekové karty, ktoré vždy potešia. DATART má aj nové super služby – DOPRAVART A RÝCHLART.

DOPRAVART – je služba, s ktorou už nemusíš premýšľať nad tým, ako vynesieš nový spotrebič až do bytu, ako ho nainštaluješ či ako sa zbavíš starej práčky. S DOPRAVARTom si pri kúpe spotrebiča a televízora stačí iba dohodnúť termín doručenia!

  • Zásielku ti DATART privezie v tebou vybranom čase. Pokojne aj cez víkend! Pokojne aj na chatu!
  • Výrobok vynesie až do bytu. Áno, aj na 10. poschodie.
  • Všetko pekne nainštalujú a predvedú, odvoz starého spotrebiča a obalov je samozrejmosťou.
  • Zaplatiť za tovar môžeš aj u šoféra platobnou kartou alebo v hotovosti.

RÝCHLART – svoj objednaný výrobok si môžeš vyzdvihnúť rýchlosťou svetla aj počas lockdownu. DATART svoje predajne premenil na výdajne a teda stále platí, že svoj nákup na webe si môžeš vyzdvihnúť v DATARTe tak, ako si zvyknutý. Tovar elektrošpecialisti pripravia k vyzdvihnutiu ZDARMA a do 30 minút od objednania.

Ak si súťaživý a chceš mať o Vianoce postarané, tak sa zapoj do súťaže YES or NO od pondelka 6. decembra do piatka 10. decembra. Na piatich výhercov totiž čakajú tieto výhry od DATART – skutočného elektrošpecialistu:

    Stačí odpovedať na 5 jednoduchých otázok, ale POZOR – opačne, ako je správna odpoveď! Tak čo? Trúfaš si? Prihlás sa cez SMS na čísle 0905 030 090. Do textu napíš svoje meno a názov súťaže (Yes or No).

    Súťaž bola ukončená, ďakujeme za zapojenie.

    Pravidlá súťaže

    Súhlas so spracovaním osobných údajov

    V spolupráci s DATART

      Daj si podcast, nech si kdekoľvek

      Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

      Počúvať

      Europa 2 na sociálnych sieťach