Europa 2 - Maxximum muziky

Vianočný kuriér Europy 2 má pre teba perfektné darčeky. Stihneš si ich prebrať?

Europa 2 vozí darčeky aj neposlušným. Vyber si jeden z desiatich fantastických darčekov a striehni na našich vianočných kuriérov. Daj nám svoju adresu a meno, ktoré máš na zvončeku, aby sme trafili presne k tebe. Doručujeme od 18. do 22. decembra dvakrát denne, doobeda a popoludní.

Našimi vianočnými kuriérmi, ktorí ti doručia darček až k dverám, budú Oliver a Samo a.k.a Sketch Bros a víkendové dievčatá Lea, Diana a Sima. Ale pozor – zvoníme iba raz! A potom máš 60 sekúnd na to, aby si si dobehol pre svoj darček. Ak to nestihneš, počkáš si na Ježiška… Avšak, tento rok máme pre súťažiacich, ktorí nevyhrajú, aj cenu útechy – každému súťažiacemu dáva 4ka zadarmo SIM kartu s paušálom na mesiac zadarmo. 

Ktorý z týchto darčekov by ťa najviac potešil?

Vianočného kuriéra ti prináša 4KA a Mobilonline

Mobilný operátor 4ka ti ponúka nadupané paušály s veľkým objemom dát za výhodné ceny a paušály bez viazanosti, ale aj najrýchlejšie optické pripojenie na internet pre domácnosti či internetovú televíziu 4KA TV.

Mobilonline.sk je špecialistom v oblasti predaja mobilných telefónov s najširším sortimentom ochranných skiel, krytov, nabíjačiek, reproduktov a ďalšieho príslušenstva na slovenskom trhu. Má viac ako 50 predajní po celom Slovensku, v ktorých môžeš využiť ich služby a servis a okrem toho aj nakúpiť príslušenstvo k mobilom, či iné produkty z ich portfólia.

Spolupráca

Štatút súťaže

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach