Europa 2 - Maxximum muziky

Poď si zasúťažiť o nový namakaný smartfón Samsung Galaxy S21 FE 5G

Najnovší prírastok do rady Galaxy S 21 – nový smartfón Samsung Galaxy S21 FE 5G prináša vyvážený balík fanúšikmi obľúbených špičkových funkcií Galaxy S21. Jeho silnou stránkou je pútavý dizajn, výnimočný výkon, perfektný displej, profesionálny fotoaparát a jednoduchá integrácia do ekosystému Galaxy.

Navyše si pri tomto namakanom smartfóne môžeš vybrať zo zelenej, šedej, bielej či fialovej farby s matnou povrchovou úpravou. Sleduj tento týždeň naše sociálne siete a jednu túto novinku môžeš vďaka našej dvojici Sketch Bros aj vyhrať!

Prepracovaný ikonický dizajn, profesionálny fotoaparát, vysoký výkon, skvelý displej a bezkonkurenčná výdrž

Nový smartfón Samsung Galaxy S21 FE 5G má prémiový ikonický dizajn s ikonickým rámikom objektívov Contour-Cut, ktorý plynulo splýva s krytom a dotvára štýlový a jednotný vzhľad. Vylepšený nočný režim vám zabezpečí mimoriadne dobre vykreslené fotografie aj pri veľmi slabom osvetlení. K dispozícii je aj skvelý 32-megapixelový predný fotoaparát, vďaka ktorému budeš mať také selfie, ktoré ti ostatní budú závidieť!

​Navyše, vďaka funkcii duálneho nahrávania môžete dokonca zachytiť, čo sa deje pred vami aj za vami – stačí spustiť nahrávanie a smartfón bude súčasne nahrávať zábery predným aj zadným objektívom. Tento nový smartfón je okrem iného vybavený batériou, ktorá poskytuje dostatok energie na celý deň používania. Vďaka možnosti superrýchleho nabíjania, ho možno nabiť už za 30 minút o viac ako 50 %. Viac si o ňom môžeš prečítať tu.

A čo by si povedal na to, keby ti jeden tento naložený smartfón dáme?! Sleduj naše sociálne siete, odpovedz správne na otázku vo formulári a si v hre. Výhercu vyžrebujeme zo všetkých zapojených v piatok 28. januára 2022 po 16:00. Stačí, ak odpovieš správne na jednu zo štyroch otázok počas týždňa, no ak sa zapojíš každý pracovný deň, tvoja šanca na výhru sa zvýši. Držíme palce!

​Ďakujeme za zapojenie, súťaž bola ukončená. Smartfón Samsung Galaxy S21 FE 5G vyhrala poslucháčka Lucia.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach