Europa 2 - Maxximum muziky

KRYŠTOF

Kapela Kryštof vydáva kolekciu piateho radového albumu Jeviště. Album je doplnený o bonusový disk s novou pesničkou Střepy a radou remixov.

Singel Střepy vznikol ako hudobný motív k seriálu Znamenie koňa, v ktorom si Richard Krajčo zahrá jednu z hlavných postáv. O remix sa postarala rada známych mien českej pop scény; v novej verzii piesne DigiHrách si s Kryštof zahral a zaspieval Xindl X, tú istú pesničku prerobil Kato z Prago Union. Po svojom sa k nahrávkam postavili i libereckí BPM a slovenský hiphopový mág Vec, elektronický talent Kubatko alebo producent Boris Carloff.

Kompletný zoznam skladieb na bonusovom CD Jeviště:
Střepy, Velký princ (Jakko’s Edit), cyRáno (Veneer Remix), DigiHrách (Kryštof + Xindl X), DuDuDoff (Amiga Remix), Jeviště (Vecov Kremix), OstravSKA balada (Hraczki Jazz Reworked), Molotov (DJ Tranzy Remix), Malý princ (Robert Burian Remix Edit), Stísněná (Monoriderz), Bůhvíkam (MM Remix), Ukolébavka (Kubatko Remix), Digitální děti (Kato Remix), Sedmilhář (BPM Remix), Malý Princ (Pavel Bidlo Remix), Molotov (Partizan Mix).

Do aktuálnych plánov Kryštof patrí turné Kryštoff/On, ktoré skupinu zavedie do multikín Cinestar. Tešiť sa tak môžete na živé hranie pod plátnom a zberný dokument na ňom.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach