Europa 2 - Maxximum muziky

Podarí sa minuloročným víťazom Hudobných cien Europy 2 obhájiť prvenstvo?

Hlasovanie v Hudobných cenách rádia Europa 2 za minulý rok spustíme už čoskoro. Sleduj náš web a sociálne siete! Každý, kto odovzdá svoj hlas interpretom, bude automaticky zaradený do žrebovania o hodnotné ceny. Chystáme niekoľko prekvapení!

Kapelou roka sa minulý rok stali IMT Smile. Najúspešnejšia slovenská skupina na čele s Ivanom Táslerom chystá v lete veľkolepé vystúpenie vo Východnej. Po minuloročnom megaúspešnom koncerte s Kandráčovcami sa môžu fanúšikovia tešiť na novú nezabudnuteľnú show.

Vystúpi s IMT Smile aj Kali? Nápad nahrať spoločný song (Poď so mnou, pozn. red.) skrsol v hlavách hudobníkov práve na párty po Hudobných cenách Europy 2.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Pred rokom oslavovala aj Lina Mayer, ktorú poslucháči zvolili za Najlepšiu slovenskú speváčku. Lina vydala nedávno debutový album, na ktorom sa objavil aj jej posledný singel So High.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Kali si odniesol cenu v kategórii Slovenský spevák a dostal najväčší počet hlasov, čo mu zaručilo ocenenie Absolútny víťaz. Bodoval aj song Dnes už viem s Petrom Pannom, ktorý sa stal Najlepším domácim singlom. Objavom roka sa stal Majself.

KALI, EGO, MAJSELF a ďalší NAŽIVO! Hudobné ceny Europy 2 sa budú odovzdávať 31. mája v Ateliéri BABYLON. Lístky sú v predaji.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach