Europa 2 - Maxximum muziky

Tomi Popovič: Spolupráca s Rytmusom bola vždy magická. (rozhovor)

Ďalším hosťom v Sunday Session bol Tomi Popovič. Hudobník, producent a spevák, ktorý prednedávnom vydal úspešný singel s Majkom Spiritom Stále mladí porozprával u Osťa o tom ako sa jedného dňa rozhodol ísť do Ameriky a tam sa začal jeho americký sen. Na Slovensku mal v tom čase rozbehnutú kariéru ako mladý talentovaný hudobník, ktorý spolupracoval s legendárnou dvojicou Lasica&Satinský ale on mal sen… Nikomu nič nepovedal, kúpil si letenku do Chicaga a bol odkázaný sám na seba. Toto rozhodnutie vôbec neľutuje.

V Amerike robil všetko pre to, aby prerazil. Spravil demo, dostal ponuku v Los Angeles od Baby Face, produkoval singel kapele Backstreet Boys a mnoho iného. Veľa toho však v Amerike odmietol a nakoniec ho oslovili z Japonska zo Sony Music, vydal svoje CD a stal sa v tom čase najhranejším medzinárodným interpretom. Všetko sa dozvieš v rozhovore.

Po 12-tich rokoch v Amerike sa zamiloval do Barbory Rakovskej a kvôli nej odišiel späť na Slovensko. Vtedy mu zavolal Rytmus a spoločne s Tinou vznikol song Príbeh, ktorý sa stal číslo 1 na Slovensku a v Čechách. Potom sa to celé rozbehlo a vyšlo veľa ďalších songov, ktoré sa stali populárne. Momentálne to môžeš vidieť sám napríklad na Rytmusovej skladbe Sanel.

Pozri si aj ďalšie časti Sunday Session s hosťami:

Plexo

Igor Kmeťo

ADiss
Mišo Biely

Peter Pann

Mega M

Smart (DMS)

Kali

Majself

Supa

EGO

P.A.T.

Matej Straka

Strapo

Aless

Johnny Mečoch

Separ

Čis T

Majk Spirit

Miky Mora

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach