Europa 2 - Maxximum muziky

MAJK SPIRIT pokrstil album ARTIST počas online koncertu kanabidiolom (CBD)

Majk Spirit priniesol počas uplynulého víkendu tohtoročný v poradí už štvrtý online koncert. Symbolicky tak korunoval etapu svojho štvrtého sólového albumu Artist, ktorý počas šou tiež slávnostne pokrstil. Ako pri všetkých doterajších livestreamoch, ktoré v tomto roku zrealizoval, ani tentokrát nešlo o obyčajný koncert, počas šou Majk priniesol fanúšikom viacero prekvapení…

Pozvanie na šou prijali špeciálni hostia – H16, Samey (Haha Crew) a Ben Cristovao, ktorý sa ku koncertu na featuring Kurt pripojil naozaj unikátnym spôsobom – živým telemostom z Prahy. Majk sa rozhodol venovať peňažný výťažok z koncertu na podporu Hudobnej únie Slovenska, ktorá sa snaží zmierniť dopady koronakrízy na ľudí pracujúcich v oblasti kultúry. Počas koncertu navyše priamo na stagei vznikal obraz Artist – maľoval ho Peter Cvik a Majk ho plánuje vydražiť na dobročinné účely. Dôležitým okamihom večera bol krst albumu Artist. Majk ho pokrstil spoločne s Grimasom kanabidiolom (CBD). „Toto CDčko pokrstíme CBDčkom, lebo príroda je najväčší artist,“ odkázal počas krstu fanúšikom. Práve Majk Spirit je jednou zo slovenských osobností, ktoré na prelomové štúdie o CBD dlhodobo upozorňujú a verejne o nich diskutujú.

​Napriek celoročným protipandemickým opatreniam má Majk Spirit za sebou jeden zo svojich najaktívnejších rokov. Počas jarného lockdownu zorganizoval tri špeciálne karanténne online koncerty. Následne v júni vydal štvrtý sólový album ARTIST, ktorý sprevádzalo šesť nových singlov. Okrem toho Majk v tomto roku tiež otvoril spoločne s Grimasomich nové bratislavské nahrávacie štúdio Enterprise a predstavil svoju sériu podcastov TOPKAST v spolupráci s hypemanom Osťom. Minulý týždeň predstavil svoj najnovší singel Nebojim v produkcii Grimasa a v týchto dňoch tiež spustil do predaja poslednú novú kolekciu merchu Artist v tomto roku.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: Adriána Čahojová, tlačová správa

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach