Europa 2 - Maxximum muziky

Billie Eilish stratila 100 000 followerov po zverejnení svojich kresieb nahých ženských tiel

Speváčka má na Instagrame obrovskú fanúšikovskú základňu, no tentokrát 19-ročná popová megahviezda šokujúco stratila viac ako 100 000 sledovateľov po dvoch zverejnených príbehoch, ktoré umelecky znázorňovali nahé ženské telá, vrátane vlastných kresieb. Tie zdieľala na podnet fanúšikov v súvislosti s najnovším trendom na sociálnych sieťach, kedy známe osobnosti odpovedajú na otázky sledovateľov alebo zverejňujú fotografie na konkrétne témy.

Tentokrát bola Billie vyzvaná, aby ukázala kresbu, na ktorú je najviac pyšná. A ona sa pochválila ukážkou zo svojho zošita, ktorá okrem nákresov ženského poprsia a zadkov obsahovala i kresby hadov.

​V ďalšej výzve zdieľala screenshot svojej zamknutej obrazovky na mobilnom telefóne, ktorá taktiež znázorňovala nahé ženské telá.

​Jeden z jej fanúšikov si všimol, že tieto dva príspevky spôsobili, že umelkyňa stratila v deň publikovania fotiek viac ako 100 000 sledovateľov, keď sa ich počet znížil zo 73 miliónov na 72,9 miliónov. Billie tento fakt pobavil natoľko, že sa rozhodla ho prezdieľať na svojej sociálnej sieti.

Zdroj: dailymail.co.uk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach