Europa 2 - Maxximum muziky

Vypočuj si debut od 10-ročného zázračného chlapca, ktorého zdieľal Timberlake aj Rytmus

Možno sa taký narodil, možno je to fenomenálny talent. Reč je o desaťročnom Aronovi Hodekovi, ktorý žne slávu za hranicami našej krajiny už nejaký ten čas. Hoci je stále ešte malý chalan, jeho extrémne nadanie v hre na basgitaru už stihli oceniť svetové hviezdy ako Justin Timberlake, Lenny Kravitz, Mac Miller, Quincy Jones a mnoho ďalších, na sociálnych sieťach zaujal takmer 350-tisíc odoberateľov. Počas pandemickej situácii taktiež stihol online účinkovať v celosvetovo uznávanom, televíznom sitcome „The Steve Harvey Show“.

Aron, je mladším bratom Davida Hodeka, ktorý je už nie jeden rok zapísaný nielen na Slovensku, ale aj vo svete ako jeden z najuznávanejších bubeníkov v jazzovom žánri.

Aron začal koncom minulého roka začal pracovať na vlastnej tvorbe a aktuálne vydáva svoj debutový singel „Never Give Up“ s americkým hosťom Doobie Powellom!

O tom, že ide o skvelú vec svedčí aj fakt, že ho zdieľali slovenskí top hudobníci ako Rytmus, Anita Soul či Lukáš Adamec. Preto si jeho meno zapamätajte, budeme ešte o ňom zaručene počuť.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: rukahore.sk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach