Europa 2 - Maxximum muziky

Začiatky bývajú všelijaké, to vie i tento známy RAPER, ktorého v jeho DEBUTE nespoznáš!

25-ročný Austin Richard Post z New Yorku, známy pod umeleckým menom Post Malone, je americký raper, spevák, skladateľ a hudobný producent. Od roku 2015, kedy zaujal svojou piesňou „White Iverson„, zbiera za svoju tvorbu jedno ocenenie za druhým. Doteraz sa môže pochváliť získaním troch cien American Music Awards, desiatimi Billboard Music Awards a jednou cenou MTV Video Music Award. Okrem toho získal šesť nominácií na prestížne Grammy.

O to vtipnejšie vyznieva jeho hudobný počin s názvom „Why Don´t You Love Me?„, ktorý vznikol pred pár rokmi a na internete nie je žiadnou novinkou, teraz ho však oprášili používatelia sociálnej siete TikTok a klip sa opäť stal virálnym.

​​Vo videu vidíme Austina vystupovať ešte pod alter egom Leon Dechino. V klipe tancuje v denimových kraťasoch a mikine s nápisom Bad Boy na hudbu inšpirovanú érou 80. rokov. V jednom interview prezradil, že video vzniklo v rámci jedného školského projektu a natočil ho s kamošom Jasonom. Diváci si po vzhliadnutí videa z umelca robili žarty, že toto bol Pre Malone, s narážkou na jeho aktuálny pseudonym.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: pedestrian.tv

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach