Europa 2 - Maxximum muziky

DJ MAIREE hosťoval v tanečnej relácii SWITCH. Vypočuj si jeho exkluzívny set i krátky rozhovor

Minulý týždeň si mal možnosť naživo sledovať jedinečný live-stream dídžeja Mairee-ho v rámci Veľkonočnej párty tanečnej relácie Switch, ktorá sa hlási o slovo v novom šate. Ten jej zabezpečil špičkový Fashion Sound (FS), ktorý je jedinou značkou na Slovensku, ktorá s vlastným manažérom zabezpečuje booking vlastných, aj externých profesionálnych DJ-ov na každý typ eventu (latino, EDM, oldies, československá party, svadba, oslava, firemný event, hip-hopový support, atď.).

Vďaka pravidelnému stretávaniu sa členov FS sú dídžeji nonstop informovaní o novinkách v hudbe, šoubiznise, dramaturgii, či technológiách. Značka každoročne organizuje casting, po ktorom vyberie tých najlepších dídžejov, ktorí majú šancu uchádzať sa o post interného člena tejto veľkej „rodiny“. FS je stabilnou spoločnosťou, ktorá technicky zabezpečuje eventy na Slovensku, z hľadiska ozvučenia, osvetlenia, obrazoviek, projekcií, stageov a špeciálnych efektov. Okrem toho taktiež združuje výnimočných svadobných dodávateľov, s ktorými dokáže vytvoriť svadbu snov podľa vašich predstáv.

Zvukovo a svetelne plne vybavené FS Studio v Trnave poskytuje možnosti natočenia videosetu, produktového videa, eventu, či iných dokrútok. A práve v tomto nadupanom štúdiu sa pripravujú i nové časti tanečnej relácie Europy 2 Switch.

Záznam z premiéry minulotýždňového setu dídžeja Mairee-ho i s krátkym rozhovorom si môžeš pozrieť nižšie, pod videom nájdeš i zábery zo štúdia FS, v ktorom sa dídžejský set odohral!

FS Studio:

Zdroj: europa2

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach