Europa 2 - Maxximum muziky

Harry Styles nezabúda na One Direction! Počas víkendového festivalu zaspieval ich mega hit What Makes You Beautiful

Britsko-írsky boy band One Direction sa sformoval počas účinkovania v speváckej súťaži The X-Factor v roku 2010. Oficiálnymi víťazmi sa síce nestali, no vyhrali niečo oveľa dôležitejšie ako peniaze – srdcia fanúšičiek, vďaka čomu po súťaži neupadli do zabudnutia.

Ich prvý oficiálny singel, ktorý vyšiel v roku 2011, sa volá What Makes You Beautiful a v súčasnosti má video na YouTube viac ako 1,3 miliardy videní. Možno si na tento hit, ktorý zaútočil na prvé priečky hudobných rebríčkov, úplne nespomínaš, možno si nepamätáš ani slová, no ak si ho zapneš, po prvých tónoch budeš vedieť, o ktorom songu je reč!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Úspešná skupina, ktorá si nezískala fanúšikov len vo Veľkej Británii a Írsku, ale po celom svete, v roku 2015 ohlásila pauzu – stalo sa tak len niekoľko mesiacov po tom, ako zo skupiny odišiel Zayn Malik.

Následne sa aj zvyšní chalani rozhodli ísť na sólovú kariéru. O niektorých je počuť viac, o iných menej, no darí sa im aj ako sólovým umelcom. Práve Harry Styles je z nich najviditeľnejší. Cez víkend vystúpil na festivale Coventry 2022, ktorý organizovalo BBC Radio 1.

Na pódiu počas spomínaného festivalu zaznela aj okrem iného skladba z roku 2011, avšak spevák jej trošku upravil sound a celkový dojem je viac ako výborný! Fanúšikovia šaleli, Harry si to užíval, vypočuj si to aj ty!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach