Europa 2 - Maxximum muziky

Ako pracovať na dlhoročnej láske? Poradí ti Lukáš Adamec!

Svetlo sveta uzrel videoklip k ďalšej piesni Lukáša Adamca, ktorý je súčasťou jeho posledného albumu „…na lepšie časy…“. Rezký duet Veď Vieš, s mladou speváčkou Luciou Gibarti, je siedmou a zároveň poslednou skladbou zo spomínaného CD, ktorá sa dočkala i vizuálnej podoby. Ďalší videoklip, ktorý talentovaný spevák verejnosti ponúkne, bude z úplne novej produkcie.

Adamec posledné týždne, medzi hraním, trávi čas v štúdiu a sľubuje hudobné prekvapenie ladené na troška inú nôtu, ako sú fanúšikovia u hudobníka doposiaľ zvyknutí.

Veď Vieš pochádza z pera samotného speváka, či už textovo, ale aj po hudobnej stránke. „Táto pieseň vznikala dlhšie. Nápad na námet skladby bol môj. Pôvodne som chcel urobiť song o hádke, resp. spievaný hádkou, následne ho zjemniť udobrením. Ono je to tak, ľudia sa hádajú, naťahujú a provokujú. Najmä tí, čo sú spolu dlho. Dôležité je, že to končí láskou a vášňou. Pre mňa sú takéto ups and downs dynamikou vzťahu s nehasnúcim podtónom lásky, ktorý to drží pokope,“ približuje spevák význam piesne.

Sleduj nový klip!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Vianočná pieseň i nový zvuk na spadnutie!

To, že Lukáš Adamec so svojimi dlhoročnými spolupracovníkmi zarezáva v štúdiu, bolo avizované hneď úvodom. Ale aj to, že hudobník už čoskoro ponúkne niečo iné, ako sme u neho zvyknutí.

„Aktuálne doťahujeme finál vianočnej pesničky, ktorá bude znieť rádiovým éterom už tieto Vianoce. Bude to moja prvotina tohto žánru. Robíme však tiež na nových songoch s úplne novým zvukom. Verím, že sa bude fanúšikom páčiť. Veľmi sa teším, keď to ľudom budem môcť prezentovať, či už prostredníctvom videoklipov, ale aj LIVE,“ odkazuje spevák na záver.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach