Europa 2 - Maxximum muziky

Rakovicky ti dodá štipku jesenného sentimentu! V novinke Ghost Town zažiaril aj ADONXS

Marek Rakovický, je producent, ale aj sólový spevák a frontman kapely Rakovicky. O slovo sa teraz hlási s novým singlom Ghost Town, ktorý ti dodá štipku jesenného sentimentu.

Nový song obsahuje podmanivé vokály a nadčasový text. K skladbe natočili chalani aj videoklip, ktorý je síce jednoduchého formátu, no perfektne dopĺňa celý imidž skladby.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

O mastering songu, v ktorej zaznie aj hlas minuloročného víťaza speváckej súťaže SuperStar Adama Pavlovčina, sa postaral Dave Kutch, ktorý spolupracuje s veľkými menami hudobnej scény ako The Weeknd či Billie Eilish.

„Skladba Ghost Town naznačuje, že v tomto hektickom období treba raz za čas spomaliť. Takisto upozorňuje, že nevenujeme dostatočnú pozornosť osobám, na ktorých nám najviac záleží. Takto sme ladili celý koncept od nápadu až po text. Zapojili sme viac gitarových nástrojov, nakombinovali zaujímavé farby spevov a pracovali sme aj na novom zvuku,“ hovorí o novinke jej producent Oliver Fillner.

Marek sa okrem spievania sústreďuje aj na spoluprácu s rôznymi československými umelcami. Momentálne pracuje s Adamom Pavlovčinom, známym ako ADONXS, na jeho debutovom albume, no taktiež pracuje na nových skladbách Davida Kollera či talentovanej Tamary Kramar.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach