Europa 2 - Maxximum muziky

Skladba Game bola najhranejšou slovenskou skladbou! Charizmatický Adam Pavlovčin vydal debutový album

Adam Pavlovčin, slovenský spevák s výrazným hlasom, skladateľ, model a tanečník, ktorý dnes už vystupuje pod umeleckým menom ADONXS, sa dočkal svojho debutového albumu s názvom Age of Adonxs.

Po vydaní dvoch úspešných singlov Moving On a Game, ktoré si držali popredné miesta v rádiových rebríčkoch a po zverejnení emotívnej balady Cold Summer, sa môžeme teraz tešiť na ďalších sedem skladieb, ktoré doplnia albumovú zostavu.

Hitovka Game obsadila na osem týždňov prvú priečku a pozíciu najhranejšej slovenskej skladby v slovenskom éteri a skladba Moving On sa držala dvanásť týždňov v TOP 10 v rámci hitparády najhranejších slovenských a českých piesní.

Nový album dopĺňa česko-slovenské turné

Je to pre mňa obrovský míľnik mojej hudobnej kariéry a mám z albumu naozaj veľkú radosť. Je to moja osobná, v niečom až intímna výpoveď a mám pocit, že skladby dokážu previesť poslucháča celou škálou emócií a pocitov. Na albume ponúkam dynamické skladby, zmyselné texty, sentimentálne balady, ale aj rádiové hity,“ odkazuje svojim fanúšikom Adonxs.

Vypočuj si celý album!

Názov albumu Age of Adonxs predznamenáva príchod nového vetra na česko-slovenskú hudobnú scénu, ako aj Pavlovčinov debut po víťazstve v speváckej súťaži SuperStar.

Na albume spolupracoval so svojím stálym tímom producentov Marekom Rakovickým, Oliverom Fillnerom a Tomášom Lobbom zo štúdia Lavagance. Celý album zmastroval Dave Kutch, ktorý okrem iného spolupracuje celosvetovo s umelcami ako Dua Lipa, The Weeknd, Lana Del Rey, či Billie Eilish. Skladby z nového albumu si budú môcť jeho fanúšikovia vypočuť už na ADONXS on tour, ktoré sa začína o pár dní.

ADONXS-a si môžeš vychutnať live už o pár dní na týchto miestach:

16.11.2022:Trenčín – Piano Club

17.11.2022: Košice – Kulturpark

19.11.2022: Bratislava – MMC

23.11. 2022: Brno – První patro

24.11.2022: Ostrava – Barrak Music Club

7.12.2022: Praha – Palác Akropolis

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať