Europa 2 - Maxximum muziky

Ako to znie, keď sa spojí Kylie Minogue a talentovaný DJ?

Pesnička 10 Out of 10 je novinka, ktorá vznikla v spolupráci holandskej superstar, Olivera Heldensa a ikony popu Kylie Minogue. Tvorba Kylie Minogue sa pýši skladbami, ktoré obsadzujú vrcholy hudobných rebríčkov, ako napríklad piesne Spinning Around, Can“t Get You Out of My Head či All The Lovers.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Sama je však jedinou umelkyňou, ktorá už v piatich po sebe nasledujúcich dekádach dosiahla na prvé miesto hitparád vo Veľkej Británii. Holandský DJ pre EDM.com tvrdí, že sa mu touto spoluprácou s Kylie splnil sen a považuje ju za možno tú najväčšiu, akú doposiaľ mal.

„Pieseň bola napísaná štyrmi naozaj talentovanými skladateľmi. Bolo mi veľkou cťou a privilégiom s nimi pracovať a sme všetci mega nadšení z toho, ako tento song nakoniec vyšiel s Kylie na vokáloch,“ hovorí Heldens a ďalej približuje produkciu tejto piesne, ktorá je kombináciou synthpopu a disco z 80. rokov, housu z 90. rokov a Euro dance z nultých rokov, pričom má nádych modernej tanečnej hudby a skvelú basovú líniu.

Spomínaný portál ďalej píše, že v tomto roku stihol Oliver rozbehnúť už svoju tretiu nahrávaciu spoločnosť s názvom HILOMATIK. Má sa sústrediť na tú hudobnejšiu časť techna, bude domovom pre začínajúcich umelcov v melodickom techne a základňou jeho pseudonymu HI-LO.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach