Europa 2 - Maxximum muziky

Členky skupiny Little Mix sa spolu nebavia už viac ako dva roky

Jesy Nelson, ktorá bola členkou dievčenskej skupiny Little Mix od jej začiatku v roku 2011 do roku 2020 priznala, že so svojimi bývalými spolu členkami sa nebavila už viac ako dva roky. Mlčanie ohľadne jej vzťahov prerušila v rozhovore pre magazín The Sun.

„Byť v dievčenskej skupine je ako byť v neustálom kolobehu. Nemali sme čas na to, aby sme vydýchli, nemali sme čas ani priestor. To bolo to, s čím som sa potýkala,“ povedala v rozhovore. Zároveň priznala, že odchod zo skupiny bolo pre ňu správnym rozhodnutím. Najmä preto, že zápasila so psychickým zdravým, a to kvôli svojmu výzoru. Práve pre jej postavu sa stala terčom kritiky.

V rozhovore povedala, že neľutuje čas, ktorý strávila v skupine a že s ostatnými babami nie sú pohádané. Aj napriek tomu, že spolu nie sú v kontakte im všetkým drží palce a podporuje ich.

Jesy teraz prichádza s novou skladbou, ktorá nesie názov Bad Thing. Novinka je ochutnávkou toho, ako bude znieť jej pripravovaný album. Dátum vydania ešte nezverejnila a zdá sa, že ho ani tak skoro nezverejní, pretože ako ona sama povedala, nie je si 100 % istá.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach