Europa 2 - Maxximum muziky

Raperka Aless pripravuje dokumentárny film: Bude zložený z 3 reálnych príbehov

Televízna relácia Park spustila už tretiu sezónu, v ktorej prináša opäť zaujímavých hostí a žhavé informácie zo slovenskej hudobnej scény, start-upov, z herného biznisu, z filmového sveta, ale aj z rôznych iných oblastí…

Každý pondelok sa tak môžeš prísť pozrieť priamo na natáčanie nových častí interaktívnej relácie o všetkom, čo ťa zaujíma a to v popoludňajších hodinách do Auparku. Následne už v sobotu o 11:00 na Jednotke si môžeš pozrieť novú časť relácie, v ktorej sa možno uvidíš aj ty!

Už túto sobotu bude jednou z hostí aj raperka Aless, ktorá porozpráva o pripravovanom dokumentárnom filme o šikane a kiberšikane, ktorý zastreší nielen jej príbeh, ale ešte dva reálne príbehy zo života. Film bude orientovaný nielen pre mládež, ale aj pre rodičov, ako ona sama hovorí, aj oni by sa z neho mali poučiť.

Takisto prezradí niečo o novom chystanom albume, ktorého názov síce ešte nemá, ale usilovne na ňom pracuje. Na ňom fanúšikovia nájdu aj vzťahové skladby, ktorým sa doteraz vyhýbala. Ak ťa ale napadla otázka, či je za tým nový muž, tak ťa musíme sklamať alebo aj potešiť. Aless je stále nezadá.

Svoj rozhovor ukončí hudobným vystúpením, kde odspieva aj song Narodená pre výhru.

Ďalší hosť sa predstaví zástupca občianského združenia Vagus, ktoré pomáha ľuďom bez domova. Ich myšlienkov nie je dať takýmto ľuďom len najesť, ale ich cieľom je nájsť pre nich domov. A presne o tom je aj ich nový projekt v Novej Cvernovke – housing first.

A ako posledný v tejto časti relácie Park bude DJ Gabanna, ktorý porozpráva o tom, ako na Slovensko doniesol úplne nový hudobný štýl drum and bass, ale takisto dá rady začínajúcim Djom. Na Slovensku dokonca otvoril DJovskú a producentskú školu, ktorá oficiálne funguje už od októbra.

Naozaj sa máte na čo tešiť, tak nepremeškajte novú časť relácie Park už túto sobotu o 11:00 na Jednotke!

Príď sa pozrieť na ďalšie natáčanie

Už v pondelok 14:30 v Auparku sa bude konať ďalšie natáčanie relácie Park, kde môžeš byť aj ty, tak neváhaj a príď! Hosťami budú – speváčka Emma Drobná, ktorá sa stala víťazkou 4. série speváckej súťaže Česko-Slovenská Superstar, o dva roky na to vydala debutový album You should know a v roku 2017 získala cenu SOZA.

Ako druhí hostia sa predstavia Marek Líška a Radek Lelkeš, ktorí v rámci študentskej iniciatívy vytvorili učebnice pre spolužiakov. V decembri 2016 založili vlastné nakladateľstvo a od januára 2018 pokrývajú celú stredoškolskú matematiku a učí z nich 122 škôl.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach