Europa 2 - Maxximum muziky

Uhádni pôvod jedla a vyhraj kupóny od foodpandy, aby si si objednal, na čo máš chuť!

Každý pracovný deň od 10. 10. do 21. 10. 2022 sa v rannej show Wake Up! a poobednej show Becca a Šorty spojíme s jedným poslucháčom, ktorý bude môcť vyhrať kupóny od foodpandy až do výšky 50 EUR.

Zapojiť sa môžeš prostredníctvom Whats app správy po výzve moderátorov.

Zo všetkých zapojených moderátori vyberú jedného, s ktorým sa telefonicky spoja v živom vysielaní. V súťažnom vstupe dostaneš spolu 5 súťažných otázok – Odkiaľ pochádza jedlo. Za každú správnu odpoveď môžeš získať kredit 10 EUR. Všetko teda závisí od tvojej šikovnosti, v hre je až 50 EUR.

Pravidlá súťaže sú uvedené v Štatúte súťaže a viac informácií o ochrane osobných údajov nájdeš v Zásadách ochrany osobných údajov.

S foodpandou vždy dostaneš viac.

foodpanda je donášková služba, ktorá milovníkom jedla prináša širokú ponuku z miestnych reštaurácií a potravín rýchlo a pohodlne.

Na slovenský trh foodpanda vstúpila v roku 2021 a od tohto momentu si zákazníci v 10 najväčších mestách Slovenska môžu vychutnávať svoje obľúbené pokrmy z pohodlia domova. Žiadna kuchyňa nám nie je cudzia – či už je to tá naša, slovenská, alebo tá z rôznych kútov sveta, u nás nájdeš všetko. K donáške jedla sa pridalo doručenie nákupov z mnohých partnerských prevádzok. Okrem toho v Bratislave vznikli 3 pandamarkety, ktoré menia tradičný spôsob nakupovania. S nami si totiž každý svoj nákup vykliká jednoducho a rýchlo, s doručením až k dverám.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach