Europa 2 - Maxximum muziky

Šorty prichádza s najprepracovanejším klipom jeho kariéry. Objavili sa v ňom ex partnerky oboch umelcov!

Náš Šorty, ktorý sa okrem moderovania v Europe 2 venuje aj hudbe, prichádza s novým, chytľavým songom Bezo mňa, na ktorej má feat. český umelec Lvcas Dope.

Videoklip, ktorý vznikol k spomínanej novinke, si dal Šorty k dnešným narodeninám. Ide o najprepracovanejší klip jeho kariéry, tak si ho poď pozrieť, nech ti neujde, pretože stojí za pozretie!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Text vytvoril za hodinu

Inšpiráciu na song čerpal Šorty z osobných skúseností. „Je to spleť mojich osobných skúseností a príbehov, ktoré sa vo vzťahoch bežne dejú. Všetci sme si tým prešli. Je to taká typická porozchodovka,“ hovorí. Tiež povedal, že text sa mu písal ľahko a vznikol za relatívne krátky čas. Skladbu produkoval Fillipian, s ktorým už niekoľkokrát spolupracoval. „Poslal mi hudbu, do ktorej sa text písal veľmi ľahko. Napísal som ho do hodiny,“ priblížil.

V novinke figuruje aj známy český spevák a raper Lvcas Dope, ktorý patrí k Šortyho najobľúbenejším českým interpretom. „To, že sa ocitol na mojej skladbe, ma teší a myslím si, že sa koncepčne extrémne hodil do takejto veci.“

„Keď mi Šorty poslal rozpracovaný singel, na ktorom chcel, aby som mal svoj part, okamžite som vedel, že z toho bude hit,“ prezradil Lvcas. Zároveň dodal, že song si zaslúžil videoklip, pretože vie, že je to presne tá vec, ktorú si môže pustiť aj 1000-krát a stále ho bude baviť.

Za tento klip sa vždy hrdo postaví

Natáčanie zastrešil tím okolo Pierra Lexisa a podľa spevákov bolo výborné. „Sú to profíci a zároveň milí ľudia, ktorým záleží na výsledku,“ hovorí o spolupráci.

Moderátor, imitátor a spevák to teraz necháva na ľuďoch. „Pri dnešných algoritmoch sociálnych sietí bude ťažké dostať song ku každému, komu sa takýto štýl hudby páči. Verím, že sa to bude šíriť čo najlepšie. Za tento klip sa kedykoľvek postavím s hrdosťou, pretože podľa mňa, spĺňa očakávania diváka roka 2022,“ povedal o klipe, ktorý vytvoril k novinke. Tá pripomína žánrovo rapový reggaeton.

Ide o posledný klip k EP Sám Sebou, no tešiť sa môžeme na ďalšie skvelé veci. Šorty tento rok plánuje vydať nové EP, ktoré bude dostupné na všetkých digitálnych platformách!

Jeho názov, aj to, kto bude na novom albume hosťovať, si zatiaľ necháva pre seba, no jedno je isté – máme sa na čo tešiť!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach