Europa 2 - Maxximum muziky

BTS sa musia zúčastniť povinnej vojenskej služby! Dostanú však pár výnimiek na koncertovanie

V pondelok 17. októbra oznámila značka, ktorá zastupuje chlapčenskú skupinu BTS, že všetci jej členovia sa musia zúčastniť vojenskej služby. Na scénu by sa mali oficiálne vrátiť v roku 2025, informuje portál buzzfeednews.com.

V tlačovej správe, ktorá vyšla tento týždeň, sa uvádza: „Jin začne vojenskú službu koncom októbra, hneď po tom, ako skončia jeho naplánované sólové projekty. Ostatní členovia skupiny budú pokračovať v službe podľa ich individuálnych plánov.“

Podľa najnovších informáciiJin vystúpiť v Buenos Aires, kde spoločne so skupinou Coldplay zaspievajú ich nový spoločný singel The Astronaut, uvádza nme.com. Koncert sa bude dať sledovať naživo a dokonca na plátnach v kine.

V Južnej Kórei je vojenská služba povinná pre všetkých mužov, ktorí sú vo veku od 18 do 30 rokov a trvať musí minimálne 18 mesiacov. Niektorí si však mysleli, že vzhľadom na to, že ide o veľkú popovú senzáciu, ktorá zarába, im vláda uštedrí výnimku a nepovolá ich, avšak nestalo sa tak a pravidlá platia aj pre všetkých siedmich členov. Nejakú výnimku však predsa len dostali.

Budú sa môcť zúčastniť na podujatiach, ktoré budú mať charakter národného záujmu, informuje o tom portál msn.com.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach