Europa 2 - Maxximum muziky

Patrik Rytmus Vrbovský: Nevlastný tatko ma bil dovtedy, až kým sme sa v 18-tke nepobili

Robo Kmeťo si tento raz do svojho podcastu Max MMA zavolal rapera Rytmusa, ktorý má na svojom konte už tri zápasy v boxe. Aj napriek tomu, že pred svojim prvým zápasom štyri mesiace trénoval, pocity, ktoré mal tesne predtým, ako vstúpil do klietky, ho prekvapili. Niektorí o ňom napísali, že mal depresie, na čo on hovorí, že to je hlúposť. „Nemal som depresie, ale úzkosť z neznámeho. Chcel som zodvihnúť ruku, no nešlo to. Pýtal som sa sám seba: „Čo sa to deje v mojej hlave?“,“ spomína.

S boxom začal v Thajsku, kam odišiel na dovolenku a vypnúť, no tento šport ho tak chytil, až sa rozhodol, že sa mu začne viac venovať. Na jeho boxerské začiatky spomína aj Tomi Kid Kovács. „Pekne sa mu darilo. Veď aj počas 6-kolového zápasu s Marpom sa dobre držal,“ hovorí a so smiechom dodáva, že Rytmusovi povedal, že keď budú obaja starší, dajú si jeden spoločný fight Tomi Kid vs. Rytmus. „Fandím mu, nech sa mu darí. Veľa ľudí by v jeho veku kašľalo na to a nenatiahlo si boxerské rukavice,“ dodal.

S Molochom som vedel, že vyhrám

Doposiaľ posledný zápas mal s raperom Molochom v rámci Fight Night Challenge 2. „Od ľudí som cítil, že robím šou. Potom, v tom treťom kole sa mi ho opäť podarilo vypnúť, a to som si myslel, že sa už nepostaví,“ spomína na zápas.

Z toho zápasu si vraj zobral to, že si nemá vytvárať filmy a vízie toho, ako bude vyzerať zápas, aj keď súperí so slabším. „Náhodou sa to nemusí podariť a človeka to môže vykoľajiť,“ hovorí a dopĺňa, že s odstupom času je s týmto zápasom spokojný.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Vypočuj si celý rozhovor, v ktorom sa dozvieš:

  • ako vzniklo jeho priateľstvo s Attilom,
  • kedy mal po prvýkrát sex,
  • či bol problémové dieťa,
  • koľko ľudí a prečo prefackal,
  • čím ho dokážu fanúšikovia naštvať.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Každý pondelok sa môžeš tešiť na nové rozhovory, všetky ich nájdeš na podmaz.sk alebo vo svojej podcastovej aplikácii.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach