Europa 2 - Maxximum muziky

Len v PLAVKÁCH! Ktorý spevák TAKTO fandí slovenským hokejistom?

Slovenskí hokejoví reprezentanti po úspešnom štarte na majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji proti Bielorusku, ktoré zdolali 5 : 2, nastúpili dnes proti reprezentácii z Veľkej Británie. Aj v tomto zápase nezaváhali a odniesli si plný počet bodov za výhru 2 : 1.

Pozri si, ktorí fešáci strelili góly Bielorusku

To, že máme pohľadných a šikovných hokejistov je jedna vec, no máme zjavne aj dobre vyzerajúcich spevákov a fanúšikov ľadového hokeja. Jedným z nich je zaiste aj Lukáš Adamec, ktorý sa na svojom Instagrame ukázal len vo vodnopólistických plavkách s potlačou slovenskej vlajky a vyjadril tak podporu našej reprezentácii. Plavky na sebe nemal len tak náhodou, spevák sa v minulosti tomuto športu venoval, ako uviedol v komente: „Chlapci držíme vám palce – aj my vodnopólisti – resp. bývalí pólisti.“

​Lukáš Adamec pritom zložil aj skladbu Život je boj spoločne s Tomim Okresom. „Táto pieseň určená všetkým, ktorí sa odmietajú vzdať. Pre všetkých športovcov, ktorí chcú byť ešte lepší. Pre všetkých, ktorí chcú nájsť silu bojovať!! V klipe môžete vidieť aj bývalého hokejového reprezentanta a majstra sveta z roku 2002 Richarda Lintnera.

Vypočuj si ju:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: europa2.sk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach