Europa 2 - Maxximum muziky

Khloe Kardashian konečne prehovorila o nevere partnera: Jej slová ťa ŠOKUJÚ!

Vzťah Khloe a Tristana trvá už niekoľko rokov, no počas tejto doby sa dvojica neustále rozchádza a opäť schádza. Turbulentné obdobia sú na dennom poriadku, pretože Tristan nedokáže odolať iným ženám a Khloe zase jemu.

Už počas tehotenstva ju Tristan podviedol, no Khloe sa rozhodla dať mu druhú šancu, aby mohli spoločné dieťa vychovávať ako rodina. Športovec sa však nepoučil a nasledovali ďalšie romániky.

To, čo prišlo pred pár dňami, však ani jeden z nich nečakal – Tristan sa stal otcom. To vyplávalo na povrch až po tom, ako jeho milenka porodila a Tristan si dal spraviť test otcovstva.

Khloe o ničom netušila a šok vystriedalo zdesenie. Napriek tomu sa rozhodla zareagovať úplne inak, než by sme čakali. Na svojej sociálnej sieti uverejnila prekvapivé slová:

Buďte láskaví, aj keď ste unavení. Buďte chápaví, aj keď ste nahnevaní. Urobte viac, ako sa od vás žiada, a nežiadajte za to nič.

Fanúšikovia predpokladajú, že Tristanovi opäť odpustila. To ich ale šokovalo a neubránili sa reakcii. Pod jej príspevkom sa nazbieralo množstvo nahnevaných komentárov. „Spamätaj sa, Khloe,“ napísala jedna fanúšička. K nej sa pridali ďalší: „Ach zlatko… Skonči s ním.“

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: mirror.co.uk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach