Europa 2 - Maxximum muziky

Podujatie Red Bull Jump & Freeze sa 1. apríla po 20 rokoch vracia na Slovensko a ty pri tom nemôžeš chýbať

Red Bull Jump & Freeze je akcia, z ktorej ti odletí dekel! Event, ktorý sa na Slovensko vracia po 20 rokoch, sa bude konať v Jasnej už 1. apríla 2023. Ako inak osláviť deň blázov, ak nie skokom do bazéna v bizarných kostýmoch? Ak si aj ty blázon, registruj svoj tím ešte dnes a zaži kopu zábavy.

Akcia, ktorá sa vráti na naše územie po dvoch dekádach, je populárna aj v zahraničí. V Turecku, Rusku, Kazachstane a ostatných európskych a ázijských krajinách sa uskutočnilo už viac ako 35 takýchto akcií. Tento rok budeš mať tak možnosť zažiť ju na vlastnej koži. Bude to zážitok na celý život, nielen pre teba a tvoj tím, ale aj pre divákov, ktorí pricestujú do srdca Nízkych Tatier.

Že ešte stále váhaš, či ísť do toho? Víťazov čaká brutálna finančná odmena: Tím, ktorý sa umiestni na 1. mieste, získa neuveriteľných 2 000 eur. Tím na druhom mieste si domov odnesie 1000 eur a v poradí tretí tím získa 500 eur. Registrovať svoj tím môžeš do polnoci 19. februára 2023 na tomto odkaze!

Neváhaj a zaregistruj sa ešte dnes, už 1. apríla ťa čaká skvelá zábava, ktorou ťa budú sprevádzať Samuel Procházka a Oliver Oswald. Funky deň zavŕši after párty, na ktorej sa vybláznia nielen samotné tímy, ale aj všetci účastníci akcie.

Ak máš gule, priprav si namakané sane a skoč si do ľadového bazéna na Red Bull Jump & Freeze. PS: Kreativite sa medze nekladú!

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach