Europa 2 - Maxximum muziky

Potterheads, pozor! Obľúbený čarodejnícky svet sa môže vrátiť na obrazovky

Portál variety.com uvádza, že Warner Bros. Discovery sa blížia k dohode o online TV seriáli z kúzelníckeho sveta Harryho Pottera. Ten má byť založený na pôvodných knižných bestselleroch od J.K.Rowling, pričom každá zo siedmich kníh dostane vlastnú sériu.

Dohoda ešte nebola uzavretá a hovorca HBO Max zatiaľ nechce tieto informácie komentovať. O vytvorenie seriálu podľa príbehu jedného z najväčších čarodejníkov všetkých čias sa však spoločnosť snaží už dlhšiu dobu, pričom prvé zmienky o ňom padli na začiatku roku 2021, píše ďalej spomínaný portál.

Po novom sa správa na túto tému objavuje akurát vtedy, keď sa Warner Bros. Discovery chystá predstaviť investorom a verejnosti integráciu HBO Max a Discovery+ tak, ako aj pripravovanú ponuku streamovacieho obsahu spoločnosti. Prezentácia sa bude konať 12. apríla.

J.K.Rowlingová má byť súčasťou kreatívnej stránky tohto seriálu, no nebude jeho hlavnou tvorkyňou. Štúdio má v pláne vydať seriál pod strechou vlastnej stramovacej platformy HBO Max. Tá sa má čoskoro spojiť s Discovery+ a získať nový názov.

Všetkým je dobre známe, že spoločnosť Warner Bros. stojí za tvorbou legendárnych ôsmich filmov nakrútených podľa originálnych kníh od prvej s názvom Harry Potter a Kameň mudrcov až po poslednú, Harry Potter a Dary smrti, ktoré mali celosvetovo obrovský úspech a získali si srdcia mnohých ľudí.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach