Europa 2 - Maxximum muziky

Matthew Perry odstráni z jeho memoárov časť o Keanu Reevesovi. Čo v nej bolo?

V októbri minulého roka sme ťa informovali o tom, že herec Friends, Lovers and the Big Terrible Thing.

V knihe, ktorá sa sústredí na jeho boj s alkohol či liekmi, prehovoril aj o nenaplnenej láske k jeho hereckej kolegyni Jennifer Aniston. Toto čítanie je v skutku zaujímavé a z hercovho pohľadu skutočne úprimné, avšak jedna vec nemilo prekvapila čitateľov. V jednom úryvku spomína aj herca Keanu Reevesa, avšak nie v pozitívnom slova zmysle. Príspevok sa spája so smrťou hercovho priateľa Rivera Pheonixa z roku 1993.

Matthew v memoároch píše: „River bol krásny muž, ako zvonku, tak aj zvnútra. Ukázalo sa, že bol príliš krásny pre tento svet. Zdá sa, že tí skutočne talentovaní chlapci nás opúšťajú. Prečo zomierajú myslitelia ako River Pheonix a Heath Ledger, ale Keanu Reeves je stále medzi nami?“

Táto poznámka pohoršila fanúšikov, ktorí majú pocit, že hercovi týmito slovami prial smrť. Perry sa za toto spätne ospravedlniť a povedal, že použil náhodné meno, čo teraz ľutuje. „Mal som radšej použiť svoje vlastné meno,“ priznal a zároveň povedal, že je Keanuov veľký fanúšik a rád by sa mu ospravedlnil aj osobne, píše sa na portáli edition.cnn.com.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach