Europa 2 - Maxximum muziky

BeeFree

Poď sa zabaviť s partiou na legendárny BeFree. Keďze vstup na festival je voľný, ale nám v Europe 2 záleží na tom, aby si neostal o hlade a smäde, tento týždeň v Rannej Show ZOO súťažíme o voucher v hodnote 50 eur, za ktorý nakŕmiš (a napojíš 🙂 nielen seba, ale aj celú bandu.

Stačí, ak sa dovoláš ako 3. v poradí na výherný song, ktorý určí moderátor a cena je tvoja. 🙂

Odviaž sa na legendárnom BeeFree! 23. júla, Incheba a Pláž pod Ufom

Štyri pódia, viac ako 45 DJov a nespočítateľné množstvo odnoží houseu, techna, trance, ale aj drumnbassu – to všetko zažiješ jedine v sobotu 23. júla na BeeFree. Aj tento rok fungujeme v Bratislave bez vstupného, a tak nešpekuluj, vezmi svoju partiu a uži si leto plnými dúškami.

Každý, kto sa rozhodne poslednú júlovú sobotu pretancovať, sa môže tešiť na špičku domácej scény. Chýbať nebude náš najlepší vývozný artikel – Nifra, ktorá už viac vystupuje v zahraničí ako doma, no na BeeFree chýba len zriedkakedy. Na hlavnom pódiu v Inchebe ťa spoza pódia budú kontrolovať aj DJi z našej Dance eXXtravaganzy – Robert Burian s Maireem a DJ Bidlo a.k.a Aqua s Marcom. Na najväčšom stagei si zahrajú aj Martin Michniak a exkluzívni zahraniční hostia – Fisherman and Hawkins z Holandska. V zásobe máme aj ďalších – L Plus, Kevi Anavi, Rafo a Pure, Peal, Toky, Boss a mnohí iní.

Môže byť? Tak sa dohodni s kým a kde, daj si na seba tie najlepšie handry a buď ready na žúrku, ktorú od roku 1999 navštívilo viac ako 150-tisíc ľudí. V sobotu začíname už o 12:00 na Pláži pod Ufom! Viac info na www.beefree.sk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach