Europa 2 - Maxximum muziky

Sedita – oblátky Rodinné

Zažite neodolateľnú, intenzívnu explóziu vašich obľúbených chutí a vyhrajte balík nových Rodinných oblátok.

Počúvajte počas týždňa maXXimum muziky s Romanom Juraškom, dovolajte sa ako 3. v poradí na výherný song, ktorý určí moderátor a odpovedzte na jednoduchú otázku, ktorú vám zadá. V prípade, ak odpoviete správne, vyhrávate sladkú novinku na trhu – oblátky Rodinné.

Sedita so svojou novinkou oblátkami Rodinné pre Vás pripravila facebookovu aplikáciu „POŠLI KÚSOK DOMOVA„, cez ktorú môžete vyhrať kartón obľúbených produktov od Sedity a poslať ho svojmu blízkemu, ktorý Vám chýba kamkoľvek na svete (je jedno či do vedľajšej dediny, alebo až na druhý koniec sveta). Viac informácií sa dozviete na facebooku Sedity, alebo na ich webovych stránkach.

Sedita uvádza na trh novinku – oblátky Rodinné. Sú pripravené v neodolateľných príchutiach vychádzajúcich z tradičných Káveniek, Kakaových rezov a Vesny a doplnené sú aj o novú osviežujúcu príchuť citrón. Kombinácia dvoch chrumkavých plátov s bohatou vrstvou plnky osloví aj toho najnáročnejšieho konzumenta. Ochutnajte aj Vy všetky štyri obľúbené príchute v novom, veľkom, rodinnom balení. Domov je tam, kde je Sedita.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach