Europa 2 - Maxximum muziky

Päť správnych odpovedí v hre DAJMI5 a poklad od Českej mincovne je tvoj!

Do súťaže DAJMI5! sa síce môžeš zapojiť každý pracovný deň v Afterparty so Šortym od 10.00 do 13.00 hod., zaslaním WhatsAppovej správy na číslo 0905 030 090 s číslom 5, no len tento týždeň od 19. do 23.4. môžeš vyhrať špeciálnu cenu. Že investovať do kovov sa oplatí, to už dávno vieš, a práve teraz môže byť takýto kúsok tvoj!

Výhrou je totižto 100-eurová poukážka, ktorú ti za 5 správnych odpovedí v súťaži venuje Česká mincovňa. Práve na jej stránke si môžeš vybrať mincu podľa tvojho gusta, ktorá poteší buď teba alebo tvojho známeho, keďže vďaka umeleckému spracovaniu mince skvele poslúžia aj ako originálny a hodnotný darček či už narodeninám, k promócii, k svadbe, k narodeniu dieťaťa alebo inej príležitosti.

​Ďalšou tvojou voľbou pri výbere môže byť certifikovaná zlatá tehlička so zárukou rýdzosti kovu, pečaťou kvality a výrobným číslom. Myslíš, že na takýto poklad to nestačí? To si na omyle, pretože v Českej mincovni si ju môžeš zaobstarať už od 65 €.Zlaté tehličky však nie sú jedinou možnosťou, ako si môžeš začať budovať svoj vlastný poklad. Podľa mnohých je ešte lepšou voľbou investičná minca, najmä ak ide o limitovanú sériu. Kým investičné mince zahraničných mincovní sú razené rádovo v miliónoch kusov, tie z Českej republiky sa počítajú na stovky či tisíce. Táto skutočnosť zvyšuje potenciál zhodnotenia investície a pridáva jej zberateľský rozmer. Takou je napríklad výnimočná minca Slovenský Orol, ktorú ponúka Česká mincovňa. Okrem toho si môžeš zadovážiť i iné mince pre zberateľov, investorov a mince z rôznych kútov sveta!

​A prečo ide o tak výhodnú investíciu? Skúsenosť stará tisícročia, ktorá sa potvrdila v zlých časoch, hovorí, že až jedna pätina úspor by mala byť uložená v zlate, presnejšie v zlatých tehličkách a v minciach. To je rada ekonómov ako zaistiť seba a svoju rodinu do budúcnosti. Česká mincovňa ti tak ponúka šancu, ako si vybudovať svoj vlastný poklad a na tejto ceste ti bude spoľahlivým partnerom. Česká mincovňa razí mince pre Českú národnú banku, ide teda o kapitálovo silnú firmu s reputáciou, ktorú potvrdzuje samotný štát.

Táto súťaž s Českou mincovňou ti tak otvorí dvere k bohatstvu, pretože už od svojej prvej tehličky alebo mince sa môžeš tešiť z toho, ako sa zvyšuje jej hodnota!

Pravidlá súťaže

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Zdroj: europa2

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach