Europa 2 - Maxximum muziky

Poď hrať súťaž Bomba a vyhraj lístky na film ZABIJAKOV OSOBNÝ STRÁŽCA 2 a VÍKENDOVÝ pobyt

V tohtotýždňovej súťaži Bomba od pondelka 12. júla do piatka 16. júla hráš so Sketch Bros o filmové balíčky k pokračovaniu akčnej komédie Zabijakov osobný strážca 2. V hre sú každý deň nielen 2 lístky do kina, ale aj dámske a pánske tričko, kľúčenka i vitamínové nápoje. Navyše, na konci týždňa vyžrebujeme jedného z týchto piatich súťažiacich, ktorý vyhrá víkendový pobyt pre dve osoby v Hoteli Rysy Vysoké Tatry.

Za všetkým hľadaj ženu

Spolupráca so zabijakom Kincaidom z predchádzajúceho dielu zanechala na bodygardovi Bryceovi trvalé stopy. Jeho terapeutka mu preto nariadi na čas prísny zákaz používania zbraní a povinný oddych od práce ochrankára. Michael si však zaslúženú dovolenku dlho neužije.

https://www.youtube.com/watch?v=wEYc9MCNjPU

Na scénu totiž prichádza zabijakova žena, neslávne známa medzinárodná podvodníčka Sonia Kincaidová, ktorá je ešte drsnejšia, akčnejšia a zábavnejšia ako jej manžel a pre telesného strážcu má pripravenú novú nebezpečnú úlohu. Namiesto pokojného relaxu pri mori čaká na Michaela bláznivý road trip plný automobilových naháňačiek, výbušnín, barových bitiek, ruských gangstrov a talianskej mafie, ktorá je schopná všetkého.

Súťaž Bomba

Zahraj sa s moderátorom každý pracovný deň o 16:40 a možno práve ty získaš super ceny. Okrem vedomostí totiž potrebuješ aj poriadny kus šťastia. Tvojou úlohou je, na striedačku s moderátorom, vymyslieť čo najviac slov, ktoré sa začínajú na písmeno vyžrebované počítačom. Ale pozor! Časomiera bude vždy iná, takže ani ty ani moderátor nebudete vedieť, kedy zaznie zvuk BOMBY! Ten, komu BOMBA vybuchne, prehráva. Tak čo? Trúfaš si? Pošli správu v tvare e2(medzera) meno cez WhatsApp na čísle 0905 030 090. Stačí napísať do správy slovo Bomba.

Pravidlá súťaže

Súhlas so spracovaním osobných údajov

V spolupráci s Bontonfilm

Zdroj: europa2.sk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach