Europa 2 - Maxximum muziky

Poď skúsiť šťastie v súťaži BOMBA a 100€ i balíček GEORGE môžu byť tvoje!

Tento pracovný týždeň je špeciálny, v šou Sketch Bros na Europe 2 máš šancu zapojiť sa do súťaže Bomba a vyhrať 100 € i balíček George s vychytávkami, ktoré sa hodia každému. Nájdeš si v ňom George mikinu, tričko, ponožky, vak, 16GB USB kľúč a keep cup. Tieto skvelé ceny do súťaže venovala Slovenská sporiteľňa, aby ťa potešila, pretože v novej kampani sa venuje práve otázke šťastia.

SPACE účtu, ak si ho otvoria cez aplikáciu George. Túto odmenu potom môžu využiť na čokoľvek, čo ich poteší.

Čo by si si za tieto peniažky mohol kúpiť ty? Nechaj sa inšpirovať videom, v ktorom Slovenská sporiteľňa zobrazuje 60 odtieňov šťastia mladých. Medzi desiatkami účinkujúcich sú talentovaní mladí ľudia, ktorí sa hudbe, športu, móde či gamingu aktívne venujú aj vo svojom voľnom čase. V čase uvoľnenia pandemických opatrení tak toto leto predstavuje príležitosť užívať si život a robiť veci, ktoré mladých robia šťastnými. Možno práve týchto 60€ ti chýba k tomu, aby si si mohol predplatiť obľúbenú appku na celý rok, doplatiť jazykový kurz či kúpiť letenku!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Nový SPACE účet si pritom dokážeš otvoriť z pohodlia domova online cez Georgea! Tak neváhaj, chytaj mobil do ruky, založ si v Slovenskej sporiteľni nový účet a zároveň pošli správu s textom „Bomba na náš WhatsApp na číslo 0905 030 090, aby si sa zapojil i do našej súťaže. Ak si práve teba vyberie náš moderátor, si v hre! Súťaží sa vždy po 16:00 hod. a tvojou úlohou bude na striedačku s moderátorom vymyslieť čo najviac slov, ktoré sa začínajú na písmeno vyžrebované počítačom. Ale pozor! Časomiera bude vždy iná, takže ani ty ani moderátor nebudete vedieť, kedy zaznie zvuk BOMBY! Ten, komu BOMBA vybuchne, prehráva.

Pravidlá súťaže

Súhlas so spracovaním osobných údajov

​V spolupráci so spoločnosťou Slovenská sporiteľňa

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach